Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή ενόψει πορείας για τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενόψει της σιωπηλής πορείας μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος υπό τον τίτλο «Ποτέ ξανά, Θεσσαλονίκης – Άουσβιτς – 80 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού».

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι από τις 10 το πρωί έως τη λήξη της εκδήλωσης θα υπάρξουν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας στους παρακάτω οδικούς άξονες: λεωφόρος Νίκης (από την Ίων. Δραγούμη έως την Ελ. Βενιζέλου), Ίων. Δραγούμη (από την Μητροπόλεως έως τη λεωφόρο Νίκης), Κουντουριώτη, Καρατάσου (από την 26ης Οκτωβρίου έως την Σαλαμίνος), Παλαιού Σταθμού (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της, από την Βουτυρά έως την 26ης Οκτωβρίου).

Παράλληλα, από τις 6 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση των αυτοκινήτων στις οδούς Κουντουριώτη, Καρατάσου, Πολυτεχνείου (από την Δωδεκανήσου έως την 26ης Οκτωβρίου), Αναγεννήσεως (από την Παλαιού Σταθμού έως την Σαπφούς), Παλαιού Σταθμού (στο τμήμα των οδών 26ης Οκτωβρίου και Βουτυρά, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), Ίων. Δραγούμη (από την Μητροπόλεως έως τη λεωφόρο Νίκης), Ελ. Βενιζέλου (από τη λεωφόρο Νίκης έως την Μητροπόλεως), Μητροπόλεως (από την Ίων. Δραγούμη έως την Ελ. Βενιζέλου).

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.