Υποψήφιος με ΝΔ στην Ηλεία ο Αβραμόπουλος – Στα Χανιά η Βολουδάκη

“Mε απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου”, όπως αναφέρουν κομματικες πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Υποψήφια στα Χανιά η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη

Mε απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Χανίων στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δήλωση Σέβης Αμανατίδου Βολουδάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική του πρόταση να συμμετέχω στις προσεχείς και κρίσιμες εκλογές για την πατρίδα μας, ως υποψήφια βουλευτής στο νομό Χανίων» ανέφερε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη, μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαίου.

«Ο Μανούσος Βολουδάκης λάτρεψε τα Χανιά και τα υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση. Χάραξε ένα ξεχωριστό δρόμο ήθους και προσφοράς.

Σε αυτόν τον δρόμο θα περπατήσω. Είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω μακρύτερα.

Με τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν. Δεσμεύομαι με την επιμονή και τη συνέπεια που με διακρίνουν να διεκδικήσω όσα τα Χανιά και τα παιδιά μας αξίζουν» συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.