ΠΑΕ Ατρομήτος κατά ΚΚΕ: «Δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομά μας για πολιτικά παιχνίδια»

Ανακοίνωση κατά του ΚΚΕ, εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, σχετικά με εκδήλωση που διοργανώνει το κόμμα. Ειδικότερα, εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Ατρόμητου διοργανώνει η ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, στις 11 π.μ.

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομά μας για πολιτικά παιχνίδια»

Μία ημέρα πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό σκέλος. Στην ομάδα του Περιστερίου θέλησαν να στείλουν μήνυμα πως «δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρόμητου για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα», καθώς ένα πολιτικό κόμμα προανήγγειλε εκδήλωση στις 30 Απριλίου για τα 100 χρόνια ζωής του Ατρόμητου.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρεται:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε -γιατί ουδέποτε ενημερωθήκαμε σε θεσμικό επίπεδο για το παραμικρό- για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων του Ατρόμητου.

Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύεται από το σήμα της ομάδας μας, προκαλώντας εύλογα τους συνειρμούς στο κοινό ότι ο Ατρόμητος είναι συμμέτοχος της εν λόγω εκδήλωσης ώστε να τιμηθεί η ιστορική χρονιά για το Αστέρι μας.

Με αφορμή το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό ότι η χώρα μας βρίσκεται και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, η ΠΑΕ Ατρόμητος ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν, ούτε φυσικά σκοπεύει να πράξει ποτέ κάτι τέτοιο, αφού δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρόμητου για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα, ανεξαρτήτως κομμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθαρίζουμε σε κάθε τόνο ότι το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς, πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος».