ΠΑΣΟΚ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είτε κάνει ότι δεν καταλαβαίνει είτε ψεύδεται συνειδητά

«Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για μία ακόμη φορά είτε κάνει ότι δεν καταλαβαίνει είτε ψεύδεται συνειδητά», απάντησε πριν σπό λίγη ώρα με σχόλιο του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Πρόσθεσε ότι ο κ.Μαρινάκης προσπαθεί να παρουσιάσει ως «νόμιμη διαδικασία» την προσπάθεια φίμωσης της Αρχής που ερευνώντας την καταγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, αποκάλυψε το «παρακράτος των παράνομων υποκλοπών, που είχε στηθεί στην πίσω αυλή του Μεγάρου Μαξίμου».

«Θα συμβουλεύαμε τόσο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο όσο και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Βορίδη να μην περιορίζουν την ενημέρωσή τους μόνο σε όσους αναπαράγουν τα non paper του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς σε άλλη περίπτωση θα γνώριζαν ότι ώρες πριν την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στη Βουλή αξιόπιστα ενημερωτικά site (https://www.tovima.gr/2023/09/27/politics/giati-i-kyvernisi-trexei-na-antikatastisei-meli-tis-adae/) είχαν δημοσιεύσει την είδηση για την εισήγηση του προέδρου της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμου για την επιβολή προστίμου 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ λόγω της άρνησής της να παράσχει τον φάκελο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο σχόλιο του. Παράλληλα καλεί τη κυβέρνηση να απαντήσει:.

-Γιατί σπεύδουν άρον άρον να αντικαταστήσουν μέλη της ΑΔΑΕ πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Αρχής;

-Γιατί η ΕΥΠ αρνείται να συνεργαστεί με την ΑΔΑΕ προσκομίζοντας τα «πειστήρια» του «εθνικού κινδύνου»;

-Είναι μία ακόμα «σύμπτωση», που προστίθεται σε αυτές της ταυτόχρονης απόπειρας παγίδευσης με το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator, του διαστήματος παγίδευσης που ταυτίζεται με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, της καταστροφής του φακέλου την ημέρα που άρχισε την έρευνα η ΑΔΑΕ, της προστασίας των κ.κ. Δημητριάδη, Μπίτζιου, Λαβράνου από την κυβερνητική πλειοψηφία στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και άλλων πολλών που έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο;» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.