Σεμέδο: «Είχαν έρθει σπίτι μου άνθρωποι του Ολυμπιακού για να μου επιτεθούν»

Δηλώσεις που ήδη συζητούνται έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο πορτογαλικό ραδιόφωνο TSF για το θέμα της εναντίον του επίθεσης. Ο Πορτογάλος αμυντικός κατήγγειλε ότι τη νύχτα της Παρασκευής χτυπήθηκε από τρεις άγνωστους που φορούσαν κουκούλες έξω από το σπίτι του.

Ο Σεμέδο κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν με ρόπαλα σε χέρια, κεφάλι και ώμο, λέγοντας πως δεν ξέρει ποιοι ήταν οι δράστες αλλά έχει υποψίες, ενώ ισχυρίστηκε ότι πριν από μία εβδομάδα άνθρωποι του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του για να του επιτεθούν.

Σε ερώτηση για το αν είναι καλά, απάντησε: «Δεδομένων των συνθηκών ναι, έφυγα από το νοσοκομείο. Με έχουν χτυπήσει, όχι στα πόδια, στον καρπό, στο κεφάλι και στους ώμους».

Σε άλλη ερώτηση για το ποιοι υποψιάζεται ότι μπορεί να ήταν οι δράστες, είπε: «Πριν από μια εβδομάδα ήρθαν στο σπίτι μου άνθρωποι του συλλόγου για να μου επιτεθούν. Τώρα φορούσαν μάσκες, δεν ξέρω, δεν αναγνώρισα κανέναν. Οπότε μπορεί να είναι σύμπτωση μπορεί και όχι».

Κληθείς να διευκρινίσει τι συνέβη πριν από μία εβδομάδα, είπε ότι «δεν ήταν κάτι βίαιο, ήρθε ένας παράγοντας του συλλόγου κι ένας άνθρωπος της ασφάλειας. Αυτή την φορά δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον γιατί είχαν καλυμμένα πρόσωπα».

Να σημειωθεί ότι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν λάβει γνώση των δηλώσεων του Σεμέδο, αλλά προς το παρόν δεν έχουν πάρει θέση.