Συλλυπητήρια Ν. Χριστοδουλίδη για το δυστύχημα στην Κάρυστο – Συλλυπητήρια Τούρκου υπουργού Άμυνας

Τα συλλυπητήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κάρυστο εξέφρασε στον ‘Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε επικοινωνία του με τον κύριο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επανέλαβε τη συμπαράσταση της Κύπρου προς την Ελλάδα που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισαν από κοινού όπως η αυριανή προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Κύπρο αναβληθεί.

Συλλυπητήρια Τούρκου υπουργού Άμυνας για την απώλεια ζωής των δύο χειριστών του Καναντέρ

«Σε επικοινωνία μας, ο υπουργός ‘Αμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια ζωής των δύο χειριστών πυροσβεστικού αεροσκάφους στην Εύβοια». Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας.

«Εξέφρασε επίσης τη συμπαράστασή του στον ελληνικό λαό και σε όσους επιχειρούν στην κατάσβεση πυρκαγιών στη χώρα μας» προσθέτει ο Ν. Δένδιας.