Συνεχίζει με Μανόλο και Λύμπε η ΑΕΚ

Με τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, συναντήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα γραφεία της ΠΑΕ. Αντικείμενο ήταν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της νέας περιόδου και στη συζήτηση μετείχε και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Με τον τρόπο αυτό «έσβησαν» κάποιες υποψίες που είχαν δημιουργηθεί ως προς την παραμονή του Χιμένεθ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020. Από τη συνάντηση αναδείχθηκε και η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να συνεχίσει η ΑΕΚ με το ίδιο επιτελείο και έτσι ο Λυμπερόπουλος παραμένει ο άνθρωπος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο μεταγραφικό πεδίο. Εκεί, όπου πέφτει άμεσα το βάρος της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα το συντομότερο δυνατό. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε διαδοχικές συναντήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Νωρίτερα ο «Τίγρης» βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε… έξω από τα δόντια στους παίκτες.