Απάντηση Θεοχάρη σε Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας, πρέπει να εγκληθεί γιατί μοιράζει υπουργεία δεξιά κι αριστερά προκειμένου να κρατηθεί λίγο ακόμη στις καρέκλες και να αδειάσει τα ταμεία, ώστε να μη μπορέσει να κυβερήσει ο επόμενος πρωθυπουργός» ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης, απαντώντας σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση επί της πρότασης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο κ. Θεοχάρης ζήτησε τον λόγο να απαντήσει στον κ. Τσίπρα, καθώς εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «τον φωτογράφησε» όταν μίλησε για αλλαγή στάσης «απέναντι στο Σκοπιανό».

«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην στάση μου. Συντάσσομαι δημοκρατικά με την ΚΟ της ΝΔ, η οποία είναι ενιαία και αραγής, ενάντια στην εργαλειοποίηση του θέματος για τον διχασμό του ελληνικού λαού. Ξεχνάει ο κ. Τσίπρας ότι εξελέγην με την αντιπολίτευση, έμεινα ανεξάρτητος δύομισυ χρόνια ασκώντας συνεπή αντιπολίτευση και τώρα παραμένω στην αντιπολίτετυση, αντιθέτως με άλλους, που ενδεχομένωες διεκδικούν θέσεις στην κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Θεοχάρης και κατέληξε: «Η συστράτευσή μου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στηρίζεται στις κοινές μας αρχές και αξίες. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να μας απαντήσει με βάση ποιες αξίες συστρατεύεται σήμερα;».