ΕΛΤΑ: 83 καταστήματα με διευρυμένο ωράριο, για πληρωμή ΕΝΦΙΑ

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018) ακόμα περισσότερα Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας, προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές.

Σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, πρόκειται για 83 καταστήματα που θα είναι στη διάθεση των πελατών, τα οποία επιλέχτηκαν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ 2018 & λοιπές οφειλές Δημοσίου) και να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές συναλλαγές τους , παραμένοντας ανοιχτά έως αργά.

Παράλληλα οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται και από το δίκτυο των Ταχυδρομικών Πρακτορείων των ΕΛΤΑ το οποίο λειτουργεί με το ωράριο καταστημάτων και απλώνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμπλήρωσαν 190 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, παραμένοντας πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο έχουν πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για το κοντινότερο κατάστημα με διευρυμένο ωράριο από την επίσημη ιστοσελίδα  www.elta.gr  ή στο τηλ. κέντρο 800-11-82000.

Ταχυδρομικά Καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 07.30-20.30 (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 27 & 28/9/2018)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ (ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 27 & 28/9/2018)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ