Φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε η ανάρτηση του Πολάκη για το «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»

Αποδοκιμάζει τον Παύλο Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ και την προσωπική του τοποθέτηση για το τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε «την άλλη φορά να είναι αλλιώς», και προειδοποιεί ότι «όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει την δική του πολιτική έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κουμουνδούρου, απαντώντας στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας». Ακολούθως σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκαθαρίζει: «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη είναι η εξής:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3359551450954979&id=100007004708966

ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)
Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..
-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !
Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

Μπορεί να είναι εικόνα 14 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα ‎3 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎7:03 Για εσάς 125 Ακολουθείτε t7 €7109 109 760 ارا 37χιλ ب Areti Athanasiou @AretiAthanasiu. 1η Οι 13 δικαστές που δίκασαν τον @nikospappas16 Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου, I. Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Ζώη, "ኢ Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, r. Καγτσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Μ. Σωτηροπούλου, Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη, Κσσιανή Μαρίνου. 73 7279 E7 279 592 α 35χιλ Εμφάνιση αυτού του νήματος Tweet ΣΥΡΙΖΑ @syriza gr.1n ΣΥΡΙΖΑ Amil.n + -.:‎"‎‎
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "23/03/2022 23/03/202200:00:53 00:00:53 DEUPH ECONOMIC NOMIC Χρ. Μεγάλου (Τρ. Πειραιώς n. Μυλωνάς (Εθνική Τράπεζα) -B. B. Ψάλτης (Alpha Bank) ф. Καραβίας (Eurobank)"