Ληστεία με ομηρία σε σούπερ μάρκετ My Market, στο Καματερό

Ένοπλη ληστεία με ομηρία υπαλλήλου και τον σοβαρό τραυματισμό του δράστη, σε μάχη με αστυνομικούς, σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2017 στο σούπερ μάρκετ My Market, στην λεωφόρο Φυλής 205 στο Καματερό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή πιστολιού επιχείρησε να αρπάξει τα χρήματα από τα ταμεία.

Κάποιος όμως ειδοποίησε την αστυνομία και σε πολύ σύντομο χρόνο έφτασαν στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί κύκλωσαν το γεμάτο από κόσμο κατάστημα, στο οποίο εγκλωβίστηκε ο ένοπλος.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί, αλλά ο δράστης άρπαξε μια κοπέλα υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, την οποία επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ως όμηρο και ασπίδα για να διαφύγει.

Η υπάλληλος όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και τότε άρχισε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Από τις σφαίρες των αστυνομικών τραυματίστηκε σοβαρά ο δράστης στο στήθος και στην κοιλιά, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα, μεταξύ των υπαλλήλων και πελατών του σούπερ μάρκετ.

Ο ληστής, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι πιθανότατα ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας περίπου 40 ετών, διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Στον τόπο της ληστείας έχουν μεταβεί αστυνομικοί της; Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.