Δύσκολες ώρες περνάει η διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός, Maria Menounos (Μαρία Μενούνος). Η Μενούνος, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ παραιτήθηκε και από το τηλεοπτικό δίκτυο Ε! News για να αφοσιωθεί στην αποκατάσταση της υγείας

Ο όγκος, αφαιρέθηκε σε 7ωρη χειρουργική επέμβαση την ημέρα των γενεθλίων της, στις 8 Ιουνίου και είχε το μέγεθος από μπαλάκι του γκολφ. Σύμφωνα με τους γιατρούς η αφαίρεση έγινε με επιτυχία αλλά υπάρχει ο φόβος να δημιουργηθεί ξανά. Τραγική, ειρωνεία: η μητέρα της Λίτσα Μενούνος, πάσχει επίσης από όγκο στον εγκέφαλο 4ου σταδίου.

«Τον Φεβρουάριο νόμιζα ότι είχα πάθει μόλυνση στο αυτί και πήγα στον γιατρό ο οποίος μου είπε: “Τα αυτιά σου δεν έχουν πρόβλημα. Είναι τα πιο καθαρά που έχω δει. Τι άλλο αισθάνεσαι; Αισθάνομαι ζαλάδες και πονοκεφάλους. Χάνω λίγο τα λόγια μου και έχω πρόβλημα να διαβάζω το autocue”», διηγήθηκε η Μενούνος στο περιοδικό People.

Ο γιατρός της συνέστησε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία. Η ίδια είπε ότι καθυστέρησε την αξονική γιατί την επόμενη εβδομάδα άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. Τον Απρίλιο, έκανε την εξέταση και έμαθε δυστυχώς ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο. Ένα μηνιγγίωμα. «Δεν έκλαψα. Γέλασα. Νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα».