μητσοτάκης-να-αλλάξουμε-την-ελλάδα

«Το 11ο συνέδριο της ΝΔ φέρνει ένα μήνυμα: είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε πολύ καλά που πάμε, σήμερα σας παρουσιάζω το σχέδιο για την Ελλάδα που μας αξίζει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου του κόμματος.

«Η ΝΔ αλλάζει και οι Έλληνες ξέρουν ότι μόνο η ΝΔ μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος ζήτησε «να σταματήσει η ισοπεδωτική λογική ότι όλοι είμαστε ίδιοι στην πολιτική, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε μας φταίνε οι ξένοι».

“Δεν πρέπει να φοβόμαστε την αλλαγή, πώς θα πείσουμε τους πολίτες ότι θα αλλάξουμε την χώρα αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι; Η ΝΔ αλλάζει, είμαι υπερήφανος που υπηρετώ μία παράταξη με ιστορία, οφείλω όμως να σχεδιάσω και να εγγυηθώ το μέλλον της αυτή είναι η εντολή μου δώσατε και αυτή είναι η πρωταρχική μου ευθύνη”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Για το διάστημα της ηγεσίας του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι “μειώσαμε τις λειτουργικές μας δαπάνες κατά 6 εκ. ευρώ, μεταφέραμε την έδρα μας στο Μοσχάτο, σε μία λαϊκή συνοικία, σε όλες τις δομές του κόμματος έχουν μπει νέα πρόσωπα, δίνουμε την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική. Δίνουμε το μήνυμα ότι αλλάζουμε οι ίδιοι για να μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα”.

Πριν την ομιλία του προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις των προέδρων του κόμματος, ενώ μίλησε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.