ΝΔ: Αποστράτευσαν τον Ταξίαρχο Παπαδάκη που χάλασε την “δουλειά” στον Καμμένο

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως επιδιώκει να ελέγξει τις Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας. Σε δήλωσή του ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις πρόσφατης κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς (Τακτικές Κρίσεις Ταξιάρχων Σωμάτων) τονίζει πως αυτές «γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος»

Όπως λέει, «αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την “δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο».

Σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας «μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα» καταλήγει στην δήλωσή του.