Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το ογκώδες συλλαλητήριο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με τις τοποθετήσεις και ομιλίες των εκπροσώπων των διαφόρων τμημάτων της ομάδας. Από του βήματος που είχε στηθεί στην πλατεία της Καμάρας, μίλησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής και Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ενωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Στέλιος Μαλεζάς, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Κούλης Αποστολίδης, Μιχάλης Λεοντιάδης και Γιώργος Τουρσουνίδης, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Τέλης Ζουρνατζίδης και ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος.

Υπήρχαν στον χώρο αρκετά πανό, ενώ ακούστηκαν συνθήματα σε βάρος των αθηναϊκών ομάδων. Οι συγκεντρωμένοι έκαναν χρήση βεγγαλικών και άλλων ηχητικών κροτίδων και κατά τις 4.50 μ.μ. ξεκίνησαν πορεία με κατεύθυνση το γήπεδο της Τούμπας. Δεν αναφέρθηκαν ζημίες, ενώ υπήρξε διακριτική παρουσία από άνδρες της Αστυνομίας, που σε απόσταση παρακολουθούσαν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αμέσως μετά την πορεία των οπαδών προς το γήπεδο, όπου στις 7.30 θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο.

Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρίσκονταν από νωρίς στους γύρω δρόμους από την Καμάρα, ενώ στο σημείο είχαν φτάσει και αθλητές από τα τμήματα ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Μετά τις 15:30 οι συγκεντρωθέντες, που ήταν αριθμητικά σε σημαντικό μέγεθος, έκλεισαν την Εγνατία οδό και η κίνηση πλέον γινόταν με παρακάμψεις.