ολυμπιακός-δημιουργούν-σύγχυση

Ο Ολυμπιακός μέσω του Κώστα Καραπαπά τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με τα επεισόδια στα αποδυτήρια στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» με γραπτή δήλωσή του μίλησε για σύγχυση που σκοπίμως δημιουργείται.

Αναλυτικά:

«Για να τελειώνουν τα παραμύθια και η σύγχυση που προσπαθούν να δημιουργήσουν ορισμένοι σκοπίμως και για να ενημερωθεί και ο κόσμος:

Διαβάζουμε και ακούμε διάφορους άσχετους να τοποθετούνται σε ό,τι αφορά στις κάμερες παρακολούθησης του γηπέδου και να λένε ότι σβήστηκαν, άλλοι να ανοίξουν και γίνεται μια προσπάθεια να υπάρχει σύγχυση! Για να τελειώνουμε: Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του αγώνα και οι κάμερες του ελέγχονται απολύτως από την Αστυνομία που έχει όλο το υλικό! Ό,τι προβλέπει ο αθλητικός νόμος και οι βουλές της ΓΓΑ να καταγράφεται σαν υλικό καταγράφεται από τις κάμερες που ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ η Ελληνική Αστυνομία.

Αυτό που ζητήθηκε από την “Καραισκάκης ΑΕ” και όχι την ΠΑΕ, είναι αν υπάρχει επιπλέον υλικό από τις κάμερες καταγραφής του Σταδίου που δεν έχουν σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Οι κάμερες αυτές τοποθετήθηκαν το 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και βρίσκονται σε χώρους όπως οι σκάλες που μπαίνουν οι θεατές του αγώνα ή τα κυλικεία. Μιλάμε για ένα παλαιό σύστημα με περιορισμένη καταγραφή που προφανώς δεν έχει σχέση με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, που ξανατονίζω χειρίζεται μόνον η Αστυνομία. Φτάνει πια με τις σαχλαμάρες του κάθε βαλτού και του κάθε άσχετου».