Άγριο έγκλημα στη Ρόδο με θύμα 43χρονο επιχειρηματία

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στο νησί της Ρόδου, με θύμα έναν 43χρονο επιχειρηματία. Τον «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητό του – Δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι 46χρονος με τον οποίο το θύμα είχε οικονομικές διαφορές.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα μετά από αναζήτηση αρκετών ωρών, καθώς ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο χωριό της Κρητηνίας δεν είχε δώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σημεία ζωής. Τελικά ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, σε δασική περιοχή στη δυτική πλευρά του νησιού (σ.σ. ανάμεσα στα χωριά Σιάννα και Κρητηνία). Ο θάνατός του φαίνεται πως ήταν ακαριαίος και προήλθε από πυροβολισμό, καθώς έφερε σφαίρες από όπλο στο σώμα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι 46χρονος κάτοικος της περιοχής του Έμπωνα, με τον οποίο έδωσαν ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θύτης και το θύμα είχαν οικονομικές διαφορές.

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Ο 46χρονος έχει προσαχθεί ήδη από τις αστυνομικές αρχές της Ρόδου ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και ανακρίνεται, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του εγκλήματος.