Έγκλημα στο Λουτράκι – Νεκροί γνωστός φαρμακοποιός και γυναίκα από Ουκρανία (upd2)

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα (γνωστού Φαρμακοποιού) και μίας γυναίκας από την Ουκρανία, που βρέθηκαν σήμερα νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής μετά την αυτοψία που διενήργησε απόψε μέσα στο σπίτι, και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τη συλλογή στοιχείων, για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για την υπόθεση του θανάτου ενός άνδρα από την Ελλάδα (γνωστού Φαρμακοποιού) και μίας γυναίκας από την Ουκρανία, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Ο ιατροδικαστής έκανε  μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας ο θάνατος των δύο ατόμων οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων και μαρτυριών για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Νεκροί είναι μια γυναίκα από την Ουκρανία και ένας Έλληνας, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο της γυναίκας πυρπολήθηκε από άγνωστο δράστη τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Λουτράκι, ενώ αστυνομικοί αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Όταν η αστυνομία πήγε σήμερα το πρωί στο εξοχικό της αλλοδαπής, στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου, την εντόπισε νεκρή, όπως και έναν άνδρα δίπλα της, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο ανήκει σε Έλληνα, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στην ευρύτερη περιοχή και εξετάζεται εάν είναι το άτομο που βρέθηκε νεκρό, δίπλα στην αλλοδαπή.

Από την αστυνομία αναζητείται ένας άνδρας από την Ουκρανία.