Νεκρός ο 65χρονος αγνοούμενος ψαράς στην Επανομή

Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος επαγγελματίας αλιέας, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από χθες στην θαλάσσια περιοχή «Αλυκές – Πάλιουρα», στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός του εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στη θαλάσσια περιοχή «Φάρος» της Επανομής. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα, χθες το απόγευμα, με το αλιευτικό του σκάφος και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τις λιμενικές Αρχές, ενώ ακολούθησαν έρευνες από ξηράς και θαλάσσης.

Καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής έως το βράδυ, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες λιμενικές Αρχές και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Νέας Μηχανιώνας (Θερμαϊκός Κόλπος). Τις πρώτες πρωινές σήμερα εντοπίστηκε το αλιευτικό σκάφος του 65χρονου να πλέει ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή όπου είχε πάει για ψάρεμα και ρυμουλκήθηκε.

Στις έρευνες συμμετείχαν διά θαλάσσης τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού και επτά αλιευτικά σκάφη, ενώ από ξηράς περιπολικά οχήματα του Λιμενικού.