Απάτη με δήθεν τηλεφωνική κλήση από τη Microsoft

Σε εξέλιξη βρίσκεται για ακόμη μια φορά κακόβουλη ενέργεια αγνώστων, κυρίως από το εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο – Αγγλία ή από τις ΗΠΑ-Αμερική ή και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες) με σκοπό την υποκλοπή κωδικών πρόσβασης και λοιπών προσωπικών στοιχείων από χρήστες τραπεζικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών και όχι μόνο. Οι απατεώνες, μιλώντας συνήθως αγγλικά, λένε ότι τηλεφωνούν από την Microsoft και  σας ενημερώνουν ότι έχετε πέσει θύματα χακερ. Δείτε πιο κάτω αναλυτικές οδηγίες προστασίας και τη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνου απάτης τεχνικής υποστήριξης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022, 12:30

Διαβάστε επίσης: Άγνωστος αριθμός; Δείτε ποιος είναι

Σε περίπτωση που δεχθείτε τηλεφωνική κλήση από υποτιθέμενο εκπρόσωπο εταιρίας πληροφορικής και, με πρόσχημα την εκκαθάριση της συσκευής σας από κακόβουλο λογισμικό (ιούς), σας ζητηθεί να επιτρέψετε την εγκατάσταση λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης στον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας, θα πρέπει να αρνηθείτε και να καταγγείλετε το γεγονός στις τράπεζες που συνεργάζεστε ή την αστυνομία.

Συνήθως οι απατεώνες λένε στα αγγλικά ότι είναι στελέχη της εταιρίας Μάικροσοφτ (Microsoft) και ότι «βλέπουν» πως ο υπολογιστής σας στέλνει «μηνύματα» επειδή έχει προσβληθεί με παράνομο λογισμικό (ιούς) ή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα γουίντοους (windows). Τότε ζητούν από το θύμα να εγκαταστήσει σόφτγουερ (software) ώστε να αποκτήσουν δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και έτσι να μπορέσουν να «δουν» ποιο είναι το πρόβλημα στον υπολογιστή και να το επιλύσουν.

Στη ουσία αυτό που καταφέρνουν είναι να μπουν στον υπολογιστή του θύματος και έτσι να υποκλέψουν τους κωδικούς του ή οτιδήποτε άλλο χρήσιμο όπως κωδικούς για web banking (e-banking), κωδικούς facebook, Instagram αλλά και φωτογραφίες ή video που έχετε αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

Σε άλλες περιπτώσεις, (όταν ο υπολογιστής ανήκει σε εταιρία αλλά και οικιακούς (home computers) μπορεί να ζητήσουν να γίνει κατάθεση σε bitcoin ή άλλο ψηφιακό νόμισμα ώστε να «απομακρύνουν» το παράνομο λογισμικό.

Μάλιστα πολλές φορές ακούγεται από το βάθος και θόρυβος και από άλλα άτομα που μιλούν στο τηλέφωνο, όπως στις περιπτώσεις που δεχόμαστε κλήσεις από call centers για συνδρομή σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ή ρεύματος.

Προσοχή λοιπόν: Αν βλέπετε τηλεφωνικές κλήσεις από αριθμούς 0044………… ή 0046….. ή 00340XXXXX μην απαντάτε ή μην απαντήσετε στα αγγλικά.
Ύποπτοι Τηλεφωνικοί αριθμοί: 00441919022071, 00441911559361, 00442085795790, 00441912534298, 2767835008, 0046762890955, 00441917272264.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην ανταποκρίνονται στις κλήσεις αυτές και να μην αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία σε διάφορους επιτήδειους.

Σε περίπτωση τώρα που κάποιος έχει φανερώσει προσωπικά στοιχεία, συστήνεται η άμεση κατάργηση όσων εφαρμογών ζήτησαν οι δράστες, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στις συσκευές που τυχόν απέκτησαν πρόσβαση και η εκτέλεση πλήρους σάρωσης ασφαλείας για τον εντοπισμό μολυσμένων ή επικίνδυνων προγραμμάτων, με τη βοήθεια ενημερωμένου λογισμικού ασφαλείας. Επιπλέον, προτείνεται η αλλαγή κωδικών πρόσβασης και η χρήση ισχυρών κωδικών, καθώς επίσης και η άμεση επικοινωνία με το αρμόδιο, κατά περίπτωση, τραπεζικό ίδρυμα σε περίπτωση πραγματοποίησης συναλλαγών – μεταφορών χρηματικών ποσών που δεν αναγνωρίζει.

Παράλληλα, σε κάθε περίπτωση κρίνεται αναγκαία τόσο η δήλωση του περιστατικού απάτης στην τεχνική υποστήριξη της εταιρείας, που υποδύθηκαν οι επιτήδειοι όσο και η καταγγελία του γεγονότος στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στοιχεία επικοινωνίας με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88

Μέσω e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr

Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones), με λειτουργικό σύστημα iOS – Αndroid: FEELSAFE E-COMMERCE

Μέσω Twitter «Γραμμή SOS Cyber Alert»: https://twitter.com/CyberAlertGR

Microsoft – Προστασία από απάτες τεχνικής υποστήριξης

Ισχύει για: SecurityWindows 10Windows 7 Περισσότερα

Οι απάτες τεχνικής υποστήριξης είναι ένα πρόβλημα που παρατηρείται σε ολόκληρο τον κλάδο, όπου απατεώνες χρησιμοποιούν τακτικές εκφοβισμού για να σας παραπλανήσουν να πληρώσετε για περιττές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που υποτίθεται ότι επιδιορθώνουν μη υπαρκτά προβλήματα συσκευής, πλατφόρμας ή λογισμικού.

Πώς λειτουργούν οι απάτες τεχνικής υποστήριξης


Οι απατεώνες μπορεί να σας καλέσουν απευθείας στο τηλέφωνό σας και να παρουσιαστούν ως εκπρόσωποι μιας εταιρείας λογισμικού. Μπορεί ακόμα και να πλαστογραφήσουν τα στοιχεία καλούντος, ώστε να μοιάζει με γνήσιο αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης από αξιόπιστη εταιρεία. Στη συνέχεια, μπορεί να σας ζητήσουν να εγκαταστήσετε εφαρμογές που τους παρέχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στη συσκευή σας. Χρησιμοποιώντας απομακρυσμένη πρόσβαση, αυτοί οι έμπειροι απατεώνες μπορούν να παραποιήσουν κανονικά μηνύματα του συστήματος ως σημάδια προβλήματος.

Οι απατεώνες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν μια επικοινωνία προβάλλοντας πλαστά μηνύματα σφάλματος σε τοποθεσίες web που επισκέπτεστε, εμφανίζοντας αριθμούς υποστήριξης και πείθοντάς σας να τους καλέσετε. Μπορούν επίσης να θέσουν το πρόγραμμα περιήγησής σας σε πλήρη οθόνη και να εμφανίσουν αναδυόμενα μηνύματα τα οποία δεν μπορείτε να κλείσετε, κλειδώνοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά τα πλαστά μηνύματα σφάλματος έχουν στόχο να σας πείσουν να καλέσετε μια αναφερόμενη τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης.

Σημαντικό

Τα μηνύματα σφάλματος και προειδοποίησης της Microsoft δεν περιλαμβάνουν ποτέ αριθμούς τηλεφώνου.

Όταν επικοινωνείτε με τους απατεώνες, εκείνοι μπορούν να σας προσφέρουν πλαστές λύσεις για τα “προβλήματα” και να ζητήσουν να πληρώσετε με τη μορφή μιας εφάπαξ χρέωσης ή μιας συνδρομής σε μια υποτιθέμενη υπηρεσία υποστήριξης.

Σημείωση

Τα Windows 10 συνοδεύονται από την Ασφάλεια των Windows, μια ενσωματωμένη εφαρμογή ασφάλειας που ενημερώνεται αυτόματα, ώστε η συσκευή σας να παραμένει ασφαλής. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Προστασία με την Ασφάλεια των Windows.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που ένας απατεώνας της τεχνικής υποστήριξης έχει ήδη τα στοιχεία σας


  • Καταργήστε την εγκατάσταση των εφαρμογών που οι απατεώνες σας ζήτησαν να εγκαταστήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απεγκατάστασης εφαρμογών, ανατρέξτε στο θέμα Επιδιόρθωση ή κατάργηση προγραμμάτων στα Windows 10.
  • Αν έχετε παραχωρήσει πρόσβαση σε απατεώνες, σας συνιστούμε να επαναφέρετε τη συσκευή σας. Για να μάθετε πώς, ανατρέξτε στο θέμα Επιλογές αποκατάστασης στα Windows 10.

    Σημείωση

    Η εκτέλεση σοβαρών μεθόδων ανάκτησης, όπως η επαναφορά της συσκευής σας ενδέχεται να είναι χρονοβόρες, αλλά αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα, σε περίπτωση που εμφανίζονται διαρκώς ψευδείς κωδικοί και ψευδή μηνύματα σφάλματος, με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεται η χρήση της συσκευής σας.

  • Εκτελέστε μια πλήρη σάρωση με την Ασφάλεια των Windows για να καταργήσετε τυχόν λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας. Μάθετε πώς
  • Εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας τη στιγμή που γίνονται διαθέσιμες. Για να δείτε τις διαθέσιμες ενημερώσεις, επιλέξτε το κουμπί Έναρξη  και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Ενημέρωση των Windows 10.
  • Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης. Μάθετε πώς να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Microsoft
  • Επικοινωνήστε με τον πάροχο της πιστωτικής κάρτας σας για επιστροφή των χρεώσεων, αν έχετε ήδη πληρώσει.
  • Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα σύνδεσης. Χρησιμοποιήστε το Τείχος προστασίας του Windows Defender για να αποκλείσετε την κυκλοφορία σε υπηρεσίες στις οποίες συνήθως δεν αποκτάτε πρόσβαση. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου.

Αναφορά απάτης τεχνικής υποστήριξης


Βοηθήστε τη Microsoft να σταματήσει τους απατεώνες, είτε ισχυρίζονται πως εκπροσωπούν τη Microsoft είτε άλλη εταιρεία τεχνολογίας, αναφέροντας περιστατικά απάτης τεχνικής υποστήριξης:

www.microsoft.com/reportascam

Για να αναφέρετε μια μη ασφαλή τοποθεσία Web απευθείας στη Microsoft, συμπληρώστε μια Φόρμα αναφοράς μη ασφαλούς τοποθεσίας. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε μη ασφαλείς τοποθεσίες Web στον Microsoft Edge, επιλέγοντας Ρυθμίσεις και πολλά άλλα > Βοήθεια και σχόλια > Αποστολή σχολίων  όταν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο.

Για επείγοντα περιστατικά, χρησιμοποιήστε μία από τις εξής επιλογές:

Υποστήριξη της Microsoft
Παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών

Πώς θα προστατευτείτε από απάτες τεχνικής υποστήριξης


Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ασφαλή.

Επίσης, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας τα εξής:

  • Η Microsoft δεν αποστέλλει ανεπιθύμητα μηνύματα email ούτε προβαίνει σε ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις για να ζητήσει προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία ή για να παράσχει τεχνική υποστήριξη για να επιδιορθώσει τον υπολογιστή σας.
  • Οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Microsoft πρέπει να ξεκινά από εσάς.
  • Αν εμφανιστεί μια ειδοποίηση με έναν αριθμό τηλεφώνου, μην καλέσετε τον αριθμό. Τα μηνύματα σφάλματος και προειδοποίησης από τη Microsoft δεν περιλαμβάνουν ποτέ αριθμούς τηλεφώνου.
  • Κατεβάζετε λογισμικό μόνο από τις επίσημες τοποθεσίες συνεργατών της Microsoft ή το Microsoft Store. Να είστε επιφυλακτικοί όταν κατεβάζετε λογισμικό από τοποθεσίες τρίτων, καθώς ορισμένα από αυτά τα προγράμματα μπορεί να έχουν τροποποιηθεί εν αγνοία του συντάκτη, ώστε να περιλαμβάνουν λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας απάτης τεχνικής υποστήριξης και άλλες απειλές.
  • Χρησιμοποιείτε τον Microsoft Edge κατά την περιήγηση στο Internet. Αποκλείει γνωστές τοποθεσίες απάτης τεχνικής υποστήριξης μέσω του Windows Defender SmartScreen (το οποίο χρησιμοποιείται επίσης και από τον Internet Explorer). Επιπλέον, ο Microsoft Edge μπορεί να αποκλείσει τους βρόχους αναδυόμενων παραθύρων διαλόγου που χρησιμοποιούνται από αυτές τις τοποθεσίες.
  • Ενεργοποιήστε την προστασία από ιούς σε πραγματικό χρόνο της Ασφάλειας των Windows στα Windows 10. Εντοπίζει και καταργεί γνωστό λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας απάτης τεχνικής υποστήριξης.
  • Η τεχνική υποστήριξη της Microsoft δεν θα ζητήσει ποτέ να πληρώσετε για την υποστήριξη με Bitcoin ή με δωροκάρτες.

Δημοφιλείς τύποι απάτης


Υπάρχουν διάφορες μορφές απάτης τεχνικής υποστήριξης. Όλες έχουν στόχο να σας κάνουν να πιστέψετε εσφαλμένα ότι ο υπολογιστής σας χρειάζεται επισκευή και ότι πρέπει να πληρώσετε για υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Απάτες μέσω τηλεφώνου

Σε αυτόν τον τύπο απάτης, οι απατεώνες σάς καλούν και ισχυρίζονται ότι είναι από την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της Microsoft ή άλλου προμηθευτή. Στη συνέχεια, προσφέρονται να σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα του υπολογιστή σας.

Συχνά, οι απατεώνες χρησιμοποιούν τους δημοσίως διαθέσιμους τηλεφωνικούς καταλόγους, επομένως, μπορεί να γνωρίζουν το όνομά σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες όταν σας καλούν. Μπορεί ακόμα και να μαντέψουν ποιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείτε.

Όταν κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, μπορεί να σας ζητήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, ή μπορεί να σας στείλουν σε μια γνήσια τοποθεσία web για να εγκαταστήσετε λογισμικό που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας για να διορθώσουν το πρόβλημα. Αν εγκαταστήσετε το λογισμικό και τους δώσετε τα διαπιστευτήριά σας, θα θέσετε τον υπολογιστή σας και τις προσωπικές πληροφορίες σας σε κίνδυνο.

Αν και οι αρχές επιβολής του νόμου μπορούν να εντοπίσουν αριθμούς τηλεφώνου, συχνά οι απατεώνες χρησιμοποιούν καρτοτηλέφωνα, καρτοκινητά ή κλεμμένα κινητά τηλέφωνα. Να αντιμετωπίζετε όλα τα ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα με σκεπτικισμό. Μην παρέχετε σε καμία περίπτωση προσωπικές πληροφορίες.

Προειδοποίηση

Αν λάβετε μια ανεπιθύμητη κλήση από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι από την υποστήριξη της Microsoft, κλείστε το τηλέφωνο. Δεν πραγματοποιούμε τέτοιου είδους κλήσεις.

Απάτες μέσω web

Οι απάτες τεχνικής υποστήριξης μέσω web σας πείθουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας. Μπορεί να σας ανακατευθύνουν προς αυτές τις τοποθεσίες web αυτόματα από κακόβουλες διαφημίσεις που βρίσκονται σε ύποπτες τοποθεσίες, όπως τοποθεσίες λήψης για πλαστά προγράμματα εγκατάστασης και πειρατικά πολυμέσα.

Αυτές οι τοποθεσίες web μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τις ακόλουθες τακτικές, για να σας πείσουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σας που χρειάζεται επιδιόρθωση:

  • Πλαστό σφάλμα μπλε οθόνης
  • Πλαστό παράθυρο διαλόγου ενεργοποίησης των Windows
  • Διάφορα πλαστά σφάλματα συστήματος
  • Υποτιθέμενη μόλυνση από λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας ή κακόβουλη δραστηριότητα

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις ακόλουθες τεχνικές, για να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τον ισχυρισμό τους:

  • Θέση του ειδώλου ή του προγράμματος περιήγησης σε πλήρη οθόνη, ώστε το σφάλμα να φαίνεται ότι προέρχεται από τα Windows και όχι από την ιστοσελίδα
  • Απενεργοποίηση της Διαχείρισης Εργασιών
  • Συνεχή εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων
  • Αναπαραγωγή ηχητικών μηνυμάτων

Όλες αυτές οι τεχνικές έχουν στόχο να σας πείσουν να καλέσετε τον καθορισμένο αριθμό τεχνικής υποστήριξης. Αντίθετα, τα πραγματικά μηνύματα σφάλματος στα Windows 10 δεν σας ζητούν ποτέ να καλέσετε έναν αριθμό τεχνικής υποστήριξης.

Άλλες μορφές απάτης τεχνικής υποστήριξης

Ορισμένες απάτες τεχνικής υποστήριξης μπορεί επίσης να έχουν τη μορφή λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας. Όταν εκτελείται, αυτό το λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας μπορεί να σας εμφανίζει πλαστές ειδοποιήσεις σφαλμάτων για τον υπολογιστή σας ή το λογισμικό, παρόμοια με τις απάτες τεχνικής υποστήριξης μέσω τοποθεσιών web. Ωστόσο, επειδή είναι προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, οι απατεώνες είναι πιθανό να τις χρησιμοποιήσουν για άλλες κακόβουλες ενέργειες, όπως για να υποκλέψουν δεδομένα ή για να εγκαταστήσουν άλλο λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας.

Οι απατεώνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν άλλους τρόπους για να επικοινωνήσουν μαζί σας, όπως ηλεκτρονική αλληλογραφία ή δυνατότητες συνομιλίας. Αυτά τα μηνύματα email ή συνομιλίας μπορεί να μοιάζουν με email ηλεκτρονικού “ψαρέματος”. Ωστόσο, αντί να κατευθύνουν σε τοποθεσίες ηλεκτρονικού “ψαρέματος” που έχουν σχεδιαστεί για να υποκλέπτουν διαπιστευτήρια, οι συνδέσεις οδηγούν σε τοποθεσίες web απάτης τεχνικής υποστήριξης.

Λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνου απάτης τεχνικής υποστήριξης

Αυτή η λίστα μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να αποφύγετε τηλεφωνικές κλήσεις απάτης τεχνικής υποστήριξης.  Δεν πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λίστα, απλώς περιλαμβάνει ένα δείγμα αριθμών που έχουν χρησιμοποιηθεί από απατεώνες στο παρελθόν.

  • (0)2070220828
  • (013)02238060
  • (013)42590058
  • (03)86575266
  • (03)8657-5321
  • (030)30807257
  • (040)87407257
  • (07)3062-7243
  • (1-833-870-9055
  • (20)888-6480
  • (32)025881811
  • (32)063680584
  • (33)0176363336
  • (43)215-5911
  • (6901443158195
  • (833)332-3666
  • (833)332-3999
  • (833)801-6989
  • (833)802-8800
  • (844)200-3935
  • (844)200-3946
  • (844)-325-0270
  • (844)378-0666
  • (844)393-0450
  • (844)393-0484
  • (844)393-0486
  • (844)-584-7375
  • (844)-731-1261
  • (844)793-5936
  • (844)869-5777
  • (844)966-5100
  • (855)-205-9531
  • (855)209-6074
  • (855)214-7894
  • (855)-225-7708
  • (855)-225-8066
  • (855)231-0539
  • (855)-239-2183
  • (855)-241-3845
  • (855)241-4667
  • (855)-250-8770
  • (855)-257-7114
  • (855)-266-4554
  • (855)266-4742
  • (855)278-4738
  • (855)-322-7973
  • (855)340-7428
  • (855)-351-1668
  • (855)-355-5293
  • (855)-356-7339
  • (855)-369-2906
  • (855)391-2888
  • (855)405-7100
  • (855)-447-0411
  • (855)-533-5796
  • (855)550-2111
  • (855)622-1162
  • (855)624-7391
  • (855)-649-8770
  • (855)-656-6781
  • (855)-700-0815
  • (855)739-7816
  • (855)-739-7820
  • (855)-740-4839
  • (855)-744-7535
  • (855)862-0306
  • (855)-889-3085
  • (855)894-7489
  • (866)201-6421
  • (866)201-6980
  • (866)203-7969
  • (866)-230-0166
  • (866)-242-4511
  • (866)-246-4836
  • (866)-260-0177
  • (866)-273-6495
  • (866)281-2116
  • (866)-285-2709
  • (866)288-2359
  • (866)-290-5160
  • (866)-291-8355
  • (866)298-8191
  • (866)-298-8192
  • (866)304-3926
  • (866)315-0847
  • (866)332-5687
  • (866)-350-2508
  • (866)366-2406
  • (866)374-5877
  • (866)-383-9914
  • (866)-383-9915
  • (866)402-1473
  • (866)-423-1070
  • (866)424-8189
  • (866)-424-8267
  • (866)-428-8273
  • (866)-433-0787
  • (866)-433-0852
  • (866)446-2174
  • (866)455-9175
  • (866)455-9333
  • (866)-461-1815
  • (866)475-7161
  • (866)475-9024
  • (866)-491-1840
  • (866)491-1851
  • (866)-537-8476
  • (866)-537-8543
  • (866)644-1220
  • (866)-664-7153
  • (866)664-7178
  • (866)-671-2872
  • (866)-745-9526
  • (866)-799-3813
  • (866)-804-9341
  • (866)-809-9055
  • (866)-811-5999
  • (866)811-6155
  • (866)-847-7752
  • (866)-853-5456
  • (866)-877-0206
  • (866)888-0929
  • (866)-897-2725
  • (877)-207-1433
  • (877)211-6638
  • (877)-211-6638
  • (877)217-6241
  • (877)219-6084
  • (877)-219-6439
  • (877)226-0927
  • (877)-245-8680
  • (877)-248-6220
  • (877)-249-0169
  • (877)249-0473
  • (877)-257-5169
  • (877)265-0722
  • (877)384-3140
  • (877)-393-8186
  • (877)-507-9671
  • (877)520-4840
  • (877)636-0404
  • (877)-678-1575
  • (877)-679-5793
  • (877)855-3653
  • (877)-855-3653
  • (877)855-3656
  • (877)-856-4665
  • (877)856-4874
  • (877)870-1153
  • (877)-873-3392
  • (888)206-1755
  • (888)215-8523
  • (888)-216-2759
  • (888)-218-0528
  • (888)-223-4021
  • (888)241-1223
  • (888)2444556
  • (888)248-8302
  • (888)271-9836
  • (888)2839922
  • (888)283-9922
  • (888)289-1009
  • (888)-319-2624
  • (888)-453-1072
  • (888)-453-1525
  • (888)466-6309
  • (888)-501-9477
  • (888)-563-5301
  • (888)623-3295
  • (888)-649-3908
  • (888)-649-9652
  • (888)660-1761
  • (888)694-2168
  • (888)694-2197
  • (888)-761-9452
  • (888)-799-5199
  • (888)810-5341
  • (888)810-8342
  • (888)811-4180
  • (888)829-5571
  • (888)829-5736
  • (888)-829-5799
  • (888)-835-3145
  • (888)-857-7032
  • (888)-858-8266
  • (888)-858-8361
  • (888)858-8437
  • (888)869-4769
  • (888)886-8732
  • (888)-892-6972
  • (888)894-5790
  • (888)992-3346
  • 001-800-291-7514
  • 001-800-741-0438
  • 001-800-862-3971
  • 001-833-248-5444
  • 001-833-248-5777
  • 001-844-217-3666
  • 001-844-416-1777
  • 001-844-441-4490
  • 001-855-340-0999
  • 001-855-371-9444
  • 001-855-382-4333
  • 001-855-433-1222
  • 001-855-433-1666
  • 001-855-433-5111
  • 001-888-334-1444
  • 001-888-549-8666
  • 001-888-578-9666
  • 001-888-696-0666
  • 001-888-711-6011
  • 010-8080698
  • 01-70-71-29-83
  • 01-76-35-02-82
  • 01-76-38-04-17
  • 01-76-44-01-87
  • 01-82-88-82-68
  • 01-82-88-82-69
  • 01-82-88-82-80
  • 01-82-88-82-88
  • 0-182-888-313
  • 01-82-88-83-23
  • 01-82-88-83-28
  • 01-82-88-83-34
  • 01-82-88-83-50
  • 01-82-88-83-55
  • 01-82-88-83-64
  • 01-82-88-83-85
  • 01-82-88-84-15
  • 01-82-88-84-18
  • 01-82-88-84-33
  • 01-84-88-00-78
  • 01-84-88-46-81
  • 01-84-88-64-48
  • 01-86-26-23-76
  • 01-86-26-42-69
  • 01-86-26-99-87
  • 0-28-08-44-42
  • 040-87407257
  • 0-408-740-8503
  • 0-408-740-9127
  • 076-888-8369
  • 07  6-888-8645
  • 0-800-014-8580
  • 0-800-041-8236
  • 0-800-041-8255
  • 0-800-041-8266
  • 0-800-046-5039
  • 0-800-046-5067
  • 0-800-046-5230
  • 0-800-046-5257
  • 0-800-046-5264
  • 0-800-046-5275
  • 0-800-069-8038
  • 0800-086-9887
  • 0800-086-9891
  • 0800-086-9895
  • 0800-086-9897
  • 0800-086-9967
  • 0-800-090-3815
  • 0-800-098-8251
  • 0800-183-3316
  • 0-800-183-8114
  • 0-805-081-394
  • 0-808-164-4743
  • 0808-189-4081
  • 085-208-4376
  • 085-208-5236
  • 09-75-18-92-61
  • 11480248
  • 1234567567
  • 12807848
  • 1-300-596-397
  • 1-300-596-398
  • 1510072932
  • 1510159041
  • 1510160969
  • 1510245655
  • 1-704-467-8894
  • 176363501
  • 176363506
  • 176391769
  • 1-800-208-4060
  • 1-800-208-4060-
  • 1-800-209-1664
  • 1-800-214-7440
  • 1-800-219-713
  • 1800-230-6165
  • 1-800-230-6593
  • 1-800-236-1513
  • 1-800-273-5970
  • 1-800-281-6897
  • 1-800-284-7304
  • 1-800-285-6111
  • 1-800-291-7514
  • 1-800-297-6859
  • 1-800-316-1942
  • 1-800-353-2506
  • 1800-431-283
  • 1-800-431-357
  • 1800-431-362
  • 1-800-431-395
  • 1800-431-452
  • 1-800-469-1480
  • 1-800-473-7579
  • 1-800-523-8091
  • 1-800-556-3984
  • 1800-569-0786
  • 1800-581-607
  • 1-800-602-312
  • 1-800-617-3364
  • 1-800-630-3153
  • 1-800-640-3506
  • 1-800-646-717
  • 1-800-653-1183
  • 1-800-658-8214
  • 1-800-683-9841
  • 1800-745-9386
  • 1-800-774-1799
  • 1-800-775-452
  • 1-800-826-5638
  • 1-800-861-585
  • 1-800-865-9812
  • 1-800-905-6904
  • 1800-949-31
  • 1-800-953-925
  • 1800-954-357
  • 18009568510
  • 1-800-969-507
  • 1-800-985-5120
  • 18022255900
  • 1817-237-9401
  • 182886069
  • 1-833-224-8222
  • 1-833-248-4555
  • 1-833-300-5666
  • 1-833-334-8999
  • 1-833-335-1333
  • 1-833-336-8633
  • 1-833-337-6555
  • 1-833-337-666
  • 1-833-339-7733
  • 1-833-399-999
  • 1-833-414-5500
  • 1-833-414-8800
  • 1833-425-7961
  • 1-833-432-7770
  • 1-833-543-8896
  • 1-833-706-4400
  • 1-833-706-8800
  • 1-833-776-8324
  • 1-833-783-7700
  • 1-833-802-2200
  • 1-833-863-6600
  • 1-833-870-9054
  • 1-833-870-9055
  • 1833-990-7999
  • 1-833-995-1999
  • 1-844-200-1625
  • 1-844-200-1653
  • 1-844-200-1712
  • 1-844-200-1713
  • 1-844-200-1716
  • 1-844-200-1751
  • 1-844-200-1859
  • 1-844-200-1890
  • 1-844-200-2560
  • 1-844-200-2574
  • 1-844-200-2578
  • 1-844-200-2629
  • 1-844-200-2650
  • 1-844-200-2870
  • 1-844-200-4091
  • 1-844-200-4098
  • 1-844-200-4099
  • 1-844-200-4116
  • 1-844-200-4203
  • 1-844-200-4243
  • 1-844-200-4246
  • 1-844-200-4249
  • 1-844-200-4323
  • 1-844-200-4379
  • 1-844-200-4473
  • 1-844-200-4474
  • 1-844-200-4485
  • 1-844-200-4486
  • 1-844-204-9149
  • 1-844-212-8344
  • 18442296999
  • 1-844-229-6999
  • 1-844-237-2411
  • 1-844-237-2411-
  • 1-844-238-9924
  • 1-844-240-732
  • 1-844-241-5999
  • 1-844-241-7912
  • 1-844-248-2909
  • 1-844-252-6111
  • 1-844-284-8623
  • 1-844-301-371
  • 1-844-305-5027
  • 1-844-307-1915
  • 1-844-313-2994
  • 1-844-313-6006
  • 1-844-313-9175
  • 18443189400
  • 1-844-318-9400
  • 1-844-326-3137
  • 1-844-350-4289
  • 1-844-352-9401
  • 1-844-366-5999
  • 1-844-370-2707
  • 1-844-371-8869
  • 1-844-378-6561
  • 1-844-378-6777
  • 1-844-378-6888
  • 1-844-400-9542
  • 1-844-411-4922
  • 1-844-422-5281
  • 1-844-428-3630
  • 1-844-470-9939
  • 1-844-489-6111
  • 1-844-539-5778
  • 1-844-539-5784
  • 1-844-542-4107
  • 1844-554-2336
  • 1-844-554-2336
  • 1-844-556-2898
  • 1-844-556-7758
  • 1-844-558-1757
  • 1-844-573-4082
  • 1-844-577-2888
  • 1-844-594-0202
  • 1-844-594-202
  • 1-844-613-8256
  • 1-844-613-8256-
  • 1-844-622-9881
  • 1-844-651-2555
  • 1-844-653-8666
  • 1-844-656-1695
  • 1844-662-9666
  • 1-844-662-9666
  • 1-844-665-6888
  • 1-844-675-2565
  • 1-844-675-8730
  • 1-844-693-9511
  • 1-844-712-8372
  • 1-844-712-8372-
  • 1-844-715-0111
  • 1-844-715-111
  • 1-844-719-6166
  • 1-844-724-6592
  • 1-844-730-7111
  • 1-844-743-6449
  • 1-844-750-6258
  • 1-844-755-0510
  • 1-844-775-6410
  • 1-844-775-8407
  • 1-844-779-444
  • 1844-781-9888
  • 1-844-792-2887
  • 1-844-800-6856
  • 1-844-801-5941

  • 1-844-805-0111
  • 1-844-807-4555
  • 1-844-811-1823
  • 1-844-811-606
  • 1-844-816-7270
  • 1-844-843-5125
  • 18448559343
  • 1-844-855-9343
  • 1-844-858-5647
  • 1-844-866-408
  • -1-844-867-2500
  • 1-844-872-1286
  • 1-844-873-1596
  • 1-844-882-29
  • 1-844-885-1444
  • 1-844-891-1947
  • 1-844-891-4879
  • 1-844-895-3281
  • 1845-203-3355
  • 1-845-205-9081
  • 1-845-233-6465
  • 184883029
  • 184886445
  • 184887053
  • 1-850-583-3302
  • 18552033941
  • 1-855-203-6745
  • 18552054077
  • 1-855-205-4077
  • 18552054170
  • 1855-228-920
  • 1-855-261-444
  • 1-855-269-5777
  • 1-855-278-5777
  • 1-855-287-5222
  • 1-855-297-8444
  • 1-855-302-8333
  • 1-855-307-6690
  • 1-855-307-6690-
  • 1-855-307-6697
  • 1-855-325-1775
  • 1-855-336-7111
  • 1-855-340-999
  • 1-855-372-4111
  • 1-855-374-9888
  • 1-855-382-4333
  • 1-855-389-2999
  • 1-855-389-4333
  • 1-855-390-1666
  • 1-855-393-4537
  • 1-855-400-5988
  • 1-855-428-2297
  • 1-855-433-5111
  • 1-855-441-7442
  • 1-855-441-7646
  • 1-855-442-4430
  • 1-855-490-1999
  • 1-855-490-3222
  • 1-855-501-3222
  • 1-855-534-8622
  • 1-855-558-6111
  • 18556221162
  • 1-855-633-1666
  • 1-855-654-999
  • 1-855-676-6410
  • 1-855-687-6111
  • 1-855-697-5333
  • 1-855-707-865
  • 1-855-718-9786
  • 1-855-755-0999
  • 1-855-844-199
  • 1-855-844-8599
  • 1-855-937-4376
  • 1-855-955-2511
  • 18559993678
  • 1858-386-79
  • 186266232
  • 186269998
  • 1-866-202-1086
  • 1-866-215-1667
  • 1-866-217-246
  • 1-866-217-365
  • 1-866-217-8834
  • 1-866-217-8835
  • 1-866-218-3112
  • 1-866-218-3116
  • 1-866-249-7329
  • 1-866-279-9569
  • 1-866-281-2116
  • 1-866-338-7786
  • 1-866-343-8297
  • 1866-370-410
  • 1-866-389-1479
  • 1-866-450-3079
  • 1-866-497-4002
  • 1-866-511-7594
  • 186653930
  • 1-866-625-5558
  • 1-866-626-3808
  • 1-866-664-7164
  • 1866-686-7503
  • 1-866-841-9124
  • 1-866-847-7743
  • 1870-513-108
  • 1-877-211-2480
  • 1-877-217-5947
  • 1-877-219-1029
  • 1-877-219-1485
  • 1-877-219-1996
  • 1-877-219-5966
  • 1-877-219-994
  • 1877-220-3072
  • 1-877-220-5017
  • 1-877-220-6098
  • 1-877-220-8783
  • 1-877-220-9321
  • 1-877-220-9962
  • 1-877-221-1366
  • 1-877-221-8289
  • 18772236199
  • 1-877-224-2895
  • 1-877-244-0727
  • 1-877-244-727
  • 1-877-264-2122
  • 1-877-268-9059
  • 1-877-268-9059-
  • 1-877-293-4440
  • 1877-393-8186
  • 1-877-393-8186
  • 1-877-396-6777
  • 1877-420-5230
  • 1-877-433-3061
  • 1-877-469-2140
  • 1-877-503-7614
  • 1-877-509-8343
  • 1-877-510-5544
  • 1-877-691-3469
  • 1-877-750-7842
  • 1-877-818-5969
  • 1-877-824-9312
  • 1-877-836-562
  • 1-877-843-3339
  • 1-877-863-4795
  • 1-88-450-3444
  • 18882028995
  • 1-888-202-8995
  • 18882047932
  • 1-888-206-1755
  • 18882093323
  • 1-888-209-7130
  • 1-888-210-0673
  • 18882109250
  • 1-888-210-9250
  • 18882158523
  • 18882193660
  • 1-888-223-4021
  • 1-888-223-7642
  • 18882248590
  • 1-888-225-465
  • 18882261173
  • 1-888-228-4154
  • 1-888-228-9998
  • 1-888-231-1966
  • 1-888-232-2902
  • 1-888-243-9401
  • 1-888-244-4119
  • 1-888-244-4578
  • 1-888-244-5014
  • 1-888-244-6132
  • 1-888-258-6033
  • 1-888-258-9055
  • 1-888-267-7999
  • 1-888-268-516
  • 1-888-270-291
  • 1-888-271-859
  • 1-888-279-3119
  • 1-888-287-0989
  • 1-888-300-4330
  • 1-888-302-0646
  • 18883084902
  • 18883084903
  • 18883084972
  • 1-888-308-4972
  • 1-888-308-4985
  • 18883085694
  • 1-888-309-7042
  • 18883100770
  • 18883107656
  • 1-888-316-5842
  • 1-888-316-7391
  • 1-888-316-8777
  • 1-888-325-1924
  • 1-888-331-3064
  • 1-888-334-666
  • 1-888-335-7633
  • 1-888-346-4666
  • 1-888-351-9666
  • 1-888-372-9389
  • 1-888-384-3226
  • 1-888-403-6867
  • 1-888-412-7333
  • 1888-423-3886
  • 1-888-423-3886
  • 1-888-440-3005
  • 1-888-444-325
  • 1-888-450-3444
  • 1-888-496-666
  • 1-888-501-9477
  • 1-888-505-6572
  • 1-888-521-0529
  • 1-888-526-7488
  • 1-888-530-7555
  • 1-888-545-9220
  • 1-888-552-5210
  • 1-888-554-6480
  • 1-888-554-8205
  • 1-888-554-8266
  • 1-888-558-2612
  • 1-888-589-7758
  • 1-888-598-7976
  • 18886070666
  • 1-888-621-0834
  • 1-888-651-5889
  • 1-888-652-1304
  • 1-888-696-0666
  • 1-888-728-7333
  • 1-888-728-9143
  • 1-888-799-0599
  • 1-888-801-0627
  • 1888-801-1571
  • 1-888-801-5424
  • 1-888-802-2529
  • 1-888-802-7120
  • 1-888-804-5441
  • 1-888-839-9985
  • 1-888-843-1126
  • 1-888-844-85
  • 1-888-858-8356
  • 1-888-870-3813
  • 1-888-876-4011
  • 1-888-879-9789
  • 1-888-881-9364
  • 1-888-883-9798
  • 1-888-884-4139
  • 1-888-884-6349
  • 1-888-885-1701
  • 1-888-885-4967
  • 1-888-885-8695
  • 1-888-886-9457
  • 1-888-887-8691
  • 1-888-917-5333
  • 1888-944-6229
  • 1-888-944-6229
  • 1-888-965-8445
  • 1-925-526-4637
  • 2080683410
  • 2080687448
  • 20-8886480
  • 20-888-6480
  • 2147483646
  • 23-966661
  • 32-025881811
  • 3215480175
  • 3225881811
  • 32-2-588-5758
  • 32-2-808-2080
  • 32-2-80-82-114
  • 32-2-80-83-354
  • 32-2-808-5711
  • 32-2-808-5741
  • 32-2-808-5742
  • 32-28-8-44-20
  • 32-28-8-52-42
  • 32-28-8-57-41
  • 3238084491
  • 3253280459
  • 3263680469
  • 3263680484
  • 3263680580
  • 33-0176363336
  • 33176363169
  • 33-182-888-433
  • 33-18-28-88-433
  • 33186269672
  • 33186269674
  • 33186650134
  • 33-805-81-394
  • 33-805-81-95
  • 33974591199
  • 33975181600
  • 34-518-88-93-96
  • 34-857-880-139
  • 34-857-88-1-41
  • 34881800
  • 34918299733
  • 34-921-88-0-17
  • 34-921-88-0-23
  • 34-926-18-0-69
  • 34-927-88-0-45
  • 34-932-20-2-11
  • 34-954-5-1-35
  • 34-965-2-17-13
  • 34-967-80-5-80
  • 358-16-469-1359
  • 358753252532
  • 3726682442
  • 3728803282
  • 3728803283
  • 3728807869
  • 383758531
  • 383758532
  • 3901731920150
  • 3901731920173
  • 390409720840
  • 390426270222
  • 390694808816
  • 390999440082
  • 41265880437
  • 41265880485
  • 41325800376
  • 41-43-508-74-83
  • 41565880326
  • 41565880500
  • 41717
  • 42990
  • 42991
  • 42992
  • 43-2155911
  • 43-215-5911
  • 43-720902540
  • 441630740007
  • 44-163-843-8026
  • 441722446140
  • 44-203-808-8593
  • 44-330-808-4617
  • 44-800-48-8166
  • 44-800-86-9326
  • 44-800-86-9374
  • 44-800-88-5062
  • 448081648928
  • 44-808-189-764
  • 44-870-820-510
  • 4532-725-473
  • 46101388408
  • 46472690807
  • 46472690837
  • 46775868165
  • 48838881236
  • 498007238485
  • 507-8339138
  • 61-1800-431-245
  • 61-1800-431-249
  • 61-1800-431-259
  • 611800431429
  • 61-1800-581-607
  • 61-1800-861-588
  • 61-267-111-644
  • 64800453791
  • 65-31631471
  • 6901443158195
  • 720231278
  • 78-75-95-72
  • 79063411189
  • 79063446907
  • 79600569468
  • 79610485439
  • 79626057542
  • 79626057590
  • 79626059060
  • 79626059067
  • 79626059071
  • 79649583861
  • 79649813542
  • 79653906770
  • 79656518090
  • 79659167620
  • 79672278895
  • 79676190358
  • 79676190359
  • 79676190363
  • 79677229508
  • 79677263582
  • 79677280316
  • 79677280434
  • 79677280561
  • 79677281060
  • 79677281254
  • 79677281512
  • 79686616290
  • 79688632614
  • 8000148581
  • 8000418255
  • 8000465243
  • 8000868271
  • 800-242-6157
  • 800-257-1671
  • 800-276-0340
  • 800-279-0225
  • 800-552-8133
  • 800-552-8162
  • 8081011552
  • 8081017544
  • 8081644738
  • 81143615
  • 81345902886
  • 815880322
  • 824689029
  • 82888323
  • 844-200-1869
  • 844-200-3946
  • 844-386-8372
  • 844-411-4921
  • 855-239-2183
  • 855-297-8444
  • 855-355-5073
  • 855-369-2906
  • 855-391-2888
  • 855-447-0411
  • 855-533-5796
  • 855-624-7504
  • 855-879-8218
  • 855-889-3070
  • 855-894-7714
  • 857880151
  • 866-256-9876
  • 866-291-8355
  • 866-350-2508
  • 866-371-4328
  • 866-402-1473
  • 866-424-8267
  • 866-433-0852
  • 866-475-9024
  • 866-778-4651
  • 866-809-9055
  • 866-888-0929
  • 866-888-1059
  • 877-219-6439
  • 8772565767
  • 877-265-0730
  • 877-367-0132
  • 877-390-9713
  • 877-393-8186
  • 877-507-9671
  • 877-806-7606
  • 888-223-4021
  • 888-248-8302
  • 888-252-2050
  • 888-267-7999
  • 888-310-3274
  • 888-415-4135
  • 888-442-2565
  • 888-466-6458
  • 888-487-2409
  • 888-545-9209
  • 888-554-8150
  • 888-660-1761
  • 888-694-2164
  • 888-694-2168
  • 888-694-2197
  • 888-795-1528
  • 888-797-8817
  • 888-797-9349
  • 888-797-9350
  • 888-810-5341
  • 888-811-4180
  • 888-829-5571
  • 888-829-5736
  • 888-858-8437
  • 900423469
  • 900838103
  • 900838948
  • 900839155
  • 900861783
  • 900868596
  • 91-8979038113

  • 970736352

Λίστα με συνηθισμένες απάτες υποστήριξης web

Μερικά παραδείγματα απάτης τεχνικής υποστήριξης μέσω Internet είναι τα ακόλουθα:

Apple Care Scam
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ APPLE

Ειδοποίηση Apple IOS *Η ΣΥΣΚΕΥΗ APPLE ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΙΟ*!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ PEGASUS (SPYWARE)

Το σύστημα μπορεί να έχει μολυνθεί εξαιτίας μη αναμενόμενου σφάλματος! Εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα. Το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να έχει παραβιαστεί. Πιθανή βλάβη στο δίκτυο, αν δεν απομακρυνθεί αμέσως ο ιός

Spectrum Critical Alert scam.
Κρίσιμη ειδοποίηση!

Εντοπίστηκε κακόβουλο λογισμικό Spyware/Riskware – Σφάλμα # 0x86672ee7

Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Μην αγνοήσετε αυτήν την κρίσιμη ειδοποίηση. Για να προστατεύσετε τα δεδομένα και το σύστημα των Windows, κάντε κλικ εδώ…

Αυτό το πρόγραμμα έχει ήδη αποκλειστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

Windows Firewall Security Alert

Ειδοποίηση ασφαλείας Τείχους προστασίας των Windows

Ειδοποίηση Τείχους προστασίας

Πληροφορίες συστήματος: Λειτουργικό σύστημα Windows, Το πρόγραμμα περιήγησης δέχθηκε επίθεση, Η διεύθυνση IP δέχθηκε επίθεση, Η τοποθεσία δέχθηκε επίθεση, Πολύ υψηλό επίπεδο απειλής

Bad Rabbit scam

BAD RABBIT

Τα Windows εντόπισαν μια ΕΠΙΘΕΣΗ BAD RABBIT!! στο σύστημά σας

Στοιχεία σύνδεσης στο Facebook, Στοιχεία πιστωτικών καρτών, Στοιχεία σύνδεσης σε λογαριασμούς email, Φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες σε αυτόν τον υπολογιστή

Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως, ώστε οι μηχανικοί μας να μπορέσουν να σας εξηγήσουν τη διαδικασία απομάκρυνσης μέσω τηλεφώνου

Bad Rabbit attacl

Τα Windows εντόπισαν μια ΕΠΙΘΕΣΗ BAD RABBIT !! στο σύστημά σας

Μην απενεργοποιήσετε ή επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας

Επικοινωνήστε με πιστοποιημένους τεχνικούς των Windows για άμεση βοήθεια

We're Here To Help scam
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Your Browser Is Not Safe scam
Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν είναι ασφαλές

Οι εισβολείς μπορεί να προσπαθούν να υποκλέψουν τις πληροφορίες σας από το www.computerdata.com. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Το www.computerdata.com κανονικά χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για την προστασία των πληροφοριών σας. Όταν το Chromium προσπάθησε να συνδεθεί αυτή τη φορά, η τοποθεσία web επέστρεψε ασυνήθιστα και εσφαλμένα διαπιστευτήρια. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ένας εισβολέας ισχυρίζεται ότι είναι το www.computerdata.com ή μια οθόνη σύνδεσης Wi-Fi διακόψει τη σύνδεση πριν από την ανταλλαγή δεδομένων, Οι εισβολείς επιτέθηκαν από υπερπόντιες χώρες/περιοχές.

Your Computer Has Been Locked scam
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!

Ο υπολογιστής σας κλειδώθηκε λόγω παραβίασης του νόμου του 2016 (SCA 2016, A. 2077) των ΗΠΑ για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Το κλείδωμα του υπολογιστή έχει ως στόχο να σταματήσει την παράνομη δραστηριότητα.

Εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί ενεργοποίησής σας εδώ. Ξεκλείδωμα. Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο CS

Screen shot of a support scam.
Η συσκευή σας δέχεται απειλή.

Να ενεργοποιηθεί η Προστασία σε πραγματικό χρόνο;

Ο διακομιστής runnewdirectory.info ζητά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο διακομιστής αναφέρει ότι προέρχεται από ύποπτη δραστηριότητα που εντοπίστηκε στη διεύθυνση IP σας λόγω επιβλαβούς ιού που είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας. Τα δεδομένα σας βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα αρχεία συστήματος λόγω ορισμένων επιβλαβών ιών, Σφάλμα λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας εντοπισμού σφαλμάτων, αποτυχία συστήματος.

Screen shot of a support scam.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ της Microsoft!

Η τοποθεσία web για ενήλικες που επισκεφτήκατε τις τελευταίες 24 ώρες έχει προσβληθεί από τον ιό Trojan Cerber2.downloader. Είναι ένας ιός αυτόματης αναπαραγωγής που μπορεί να αποκλείσει την πρόσβαση στα προσωπικά σας αρχεία.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Αναφορά στη Microsoft”, για να μας ενημερώσετε για αυτό το πρόβλημα

Screen shot of the Microsoft Azure scam.
Microsoft Azure

Votre systeme de securite a detecte des activitees ‘Suspectes’ sur votre ordinateur

Screen shot of a support scam.
Αποτυχία αριθμού-κλειδιού προϊόντος Windows!!!

Ο Windows Defender εμπόδισε ένα άγνωστο και κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας. Εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος των Windows.

Εντοπίστηκε μη έγκυρος αριθμός-κλειδί προϊόντος. Τα Windows αποκλείστηκαν για λόγους ασφάλειας. Για να τα ξεκλειδώσετε, καλέστε την τεχνική υποστήριξη της Microsoft

Screen shot of the AppleCare support scam.
AppleCare και εγγύηση

Ζημιά στην ασφάλεια του Internet!!! Καλέστε την τεχνική υποστήριξη

Εντοπίστηκε ύποπτη δραστηριότητα στη διεύθυνση IP σας λόγω επιβλαβούς ιού που είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας. Αυτός ο ιός μπορεί επίσης να βλάψει την ασφάλεια του τείχους προστασίας, με αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων ή την πρόκληση σφάλματος στον σκληρό δίσκο

Screen shot of the McAfee support scam.
Εντοπίστηκαν απειλές από την online σάρωση ασφαλείας McAfee

Εντοπίστηκε Adware.DealPly. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ*

Screen shot of the Avast support scam.
Εντοπίστηκαν απειλές από την Avast! Online σάρωση

Εντοπίστηκε Adware.DealPly. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

Ειδοποίηση προστασίας από ιούς από την Avast

Screen shot of the Norton by Symantec scam,
Εντοπίστηκαν απειλές από την online σάρωση της Norton by Symantec

Εντοπίστηκε Adware.DealPly. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ NORTON

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ*

Screen shot of a fake hacking support scam.
Παραβίαση…

Παραβίαση αρχείων δεδομένων υπολογιστή… απομένει άγνωστος χρόνος

Καλέστε την υποστήριξη

Screen shot of a fake spyware support scam.
Προειδοποίηση! Εντοπίστηκε λογισμικό spyware στον υπολογιστή σας! Βρέθηκαν 41 απειλές!!!

Εντοπίστηκε W32/Adware.Virtumonde, Win32/PrivacyRemover.64 στον υπολογιστή σας. Κίνδυνος!

Εντοπίστηκε επιβλαβές λογισμικό (λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας) ή cookies παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της τελευταίας σάρωσης. Συνιστάται ιδιαίτερα να το απομακρύνετε από τον υπολογιστή σας.

Screen shot of a tech support scam.
Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική

Οι εισβολείς μπορεί να προσπαθούν να υποκλέψουν τις πληροφορίες σας από το www.computerdata.com. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Το δίκτυο έχει παραβιαστεί. Ειδοποίηση ασφάλειας δικτύου. Διεύθυνση IP: 142.124.784.12 Κατάσταση: Έχει παραβιαστεί

Screen shot of a tech support scam.
Εντοπίστηκε ransomware

Αντικείμενο: Σφάλμα #268D3 (μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση), Περιοχή: Ρωσία, Κίνα, Βιετνάμ

Παραβιασμένες πληροφορίες: 1) Στοιχεία σύνδεσης στο Facebook 2) Στοιχεία πιστωτικής κάρτας 3) Στοιχεία σύνδεσης σε λογαριασμό email. Ενέργεια: Μην απενεργοποιήσετε ή επαναφέρετε τον υπολογιστή σας, Καλέστε έναν ειδικός ασφαλείας, Κάντε σάρωση της συσκευής και του δικτύου σας τώρα.

Screen shot of a Facebook tech support scam.
Παρατηρήσαμε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας στο Facebook

Αν δεν έχετε εγκρίνει αυτή τη σύνδεση, ο λογαριασμός σας στο Facebook μπορεί να έχει παραβιαστεί λόγω κακόβουλου ιού. Σας προτείνουμε να καλέσετε τους Πιστοποιημένους Τεχνικούς των Windows χωρίς χρέωση

Screen shot of a tech support scam.
Το Application.exe σταμάτησε να λειτουργεί

Τα Windows μπορούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικό έλεγχο για την εύρεση λύσης στο πρόβλημα.

Προβάλετε λεπτομέρειες για το πρόβλημα. Καλέστε έναν αριθμό χωρίς χρέωση.

Screen shot of a tech support scam.
AMY (Τεχνικός της Microsoft)

Είμαι η Amy από τη Microsoft. Μην πανικοβάλλεστε, γνωρίζουμε ότι δεν φταίτε εσείς. Καλέστε μας τώρα για να το καταργήσουμε. Κώδικας αναφοράς 21938

Screen shot of a tech support scam.
Απαιτείται ενέργεια – Εντοπίστηκαν απειλές

Εντοπίστηκε Asware.DomaIQ. Εντοπίστηκε Ws.Toria.G. Το Ws.Security.3 διαγράφηκε.

Το σύστημα έχει μολυνθεί επικίνδυνα! Επικοινωνήστε αμέσως με την υποστήριξη.

Screen shot of a tech support scam.
Ειδοποίηση ασφαλείας της Microsoft!

Το τείχος προστασίας εντοπίζει “ύποπτες” εισερχόμενες συνδέσεις δικτύου, σας συνιστούμε να κάνετε κλικ στο “Επιστροφή στην ασφάλεια”

Screen shot of a tech support scam.
Ενημέρωση των Windows 10 Pro. Σφάλμα αποτυχίας 10xE0008c

Εγκατάσταση των Windows 10. Τι χρειάζεται την προσοχή σας.

Αυτή η συσκευή δεν είναι συμβατή με τα Windows 10. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες.

Screen shot of a tech support scam.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η τοποθεσία web που επισκεφτήκατε πρόσφατα λήψη μπορεί να κατέβασε λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας και ιούς στο σύστημα Windows.

Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη των Microsoft Windows για άμεση υποστήριξη και επίλυση αυτού του ζητήματος στον αριθμό χωρίς χρέωση.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Αναφορά στη Microsoft”, για να μας ενημερώσετε για αυτό το πρόβλημα.

Screen shot of a tech support scam.
Το σύστημά σας βρίσκεται σε κίνδυνο

Αριθμός τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης (χωρίς χρέωση)

Microsoft Security Essentials

Screen shot of a tech support scam.
Το support.apple.com αναφέρει: ** Προειδοποίηση της Apple **

Εντοπίστηκε κακόβουλο πορνογραφικό λογισμικό Spyware/Riskware

Σφάλμα # 0x800

Screen shot of a tech support scam.
Ειδοποίηση για λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας! Η πρόσβαση σας συσκευή απενεργοποιήθηκε για να αποτραπούν βλάβες.

Το Windows Security Essentials εντόπισε ένα πρόβλημα ασφαλείας στον υπολογιστή σας. Απόπειρες εισβολής μέσω κρυφών οντοτήτων διακομιστών VPN με χρήση αυτής της Πρόσβασης μηχανής.

Ειδοποίηση ασφαλείας Τείχους προστασίας!

Screen shot of a tech support scam.
Επικοινωνήστε με υποστήριξη για τα Windows 10

Αναγνωριστικό υπόθεσης Microsoft

174.138.39.110 Chrome Windows 10 ΠΙΘΑΝΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ

Screen shot of a tech support scam.
Η Microsoft Corporate ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.**

Σφάλμα # 268D3

Καλέστε αμέσως τη Microsoft.

Screen shot of a tech support scam.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Το Mac OS X έχει προσβληθεί από ιούς και άλλες κακόβουλες εφαρμογές.

Πρέπει να απομακρύνετε τος ιούς και να διορθώσετε τη βλάβη στο σύστημα. Είναι απαραίτητο να εκτελέσετε αμέσως τη διαδικασία απομάκρυνσης ιών, προχωρήστε.

**Αν αποχωρήσετε από αυτήν την τοποθεσία, το Mac OS X θα παραμείνει κατεστραμμένο και ευάλωτο** Καλέστε την υποστήριξη της apple

Screen shot of a tech support scam.
Το τείχος προστασίας εντοπίζει “ύποπτες” εισερχόμενες συνδέσεις δικτύου, σας συνιστούμε να κάνετε κλικ στο “Επιστροφή στην ασφάλεια”

Ο υπολογιστής σας κλειδώθηκε

Ο υπολογιστής σας με διεύθυνση IP 182.74.27.50 έχει μολυνθεί από ιούς τύπου Trojan –Επειδή το ΚΛΕΙΔΙ ενεργοποίησης συστήματος έχει λήξει και οι πληροφορίες σας έχουν κλαπεί. Καλέστε την Υποστήριξη της Google για να προστατεύσετε τα αρχεία και την ταυτότητά σας.

Screen shot of a tech support scam.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πολλές ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης και στον υπολογιστή σας ενδέχεται να μην είναι σωστά διαμορφωμένες, κάτι που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ανεπαρκή απόδοση περιήγησης στο Internet, υπερβολικές διαφημίσεις και αργό υπολογιστή, ειδικά κατά την εκκίνηση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μη ενημερωμένο λογισμικό που δημιουργεί ευπάθειες ασφαλείας.

Καλέστε την τεχνική υποστήριξη, ώστε να μπορέσουμε να σας ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ να καλέσετε αμέσως την υποστήριξη χωρίς χρέωση. Συνεργάτες υποστήριξης είναι επί του παρόντος ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ.

Πληροφορίες συστήματος: Αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. Συνήθεις ερωτήσεις: Προσφέρετε υποστήριξη για τον υπολογιστή μου: ΝΑΙ! Ο υπολογιστής και το λειτουργικό σας σύστημα υποστηρίζονται. Τι θα πρέπει να κάνω τώρα; Αν είναι ενεργοποιημένα τα αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να καλέσετε αμέσως. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό υπολογιστή 4532.

Screen shot of a tech support scam.
Κρίσιμο ΣΦΑΛΜΑ Microsoft Edge

Υπήρξε μια επικίνδυνη απόπειρα πρόσβασης στα προσωπικά σας στοιχεία σύνδεσης και στις τραπεζικές σας πληροφορίες. Ευτυχώς, το Τείχος προστασίας σας κατάφερε να αποκλείσει αυτήν την ύποπτη σύνδεση. Σας συνιστούμε να “παγώσετε” τους λογαριασμούς σας μέχρι να θα ληφθούν ορισμένα μέτρα.

Ένας ιός Trojan μπορεί να έχει ήδη προκαλέσει προβλήματα στον σκληρό σας δίσκο και στα δεδομένα του. Απαιτείται επείγουσα απόκριση από την πλευρά σας. Καλέστε την τεχνική υποστήριξη.

Screen shot of a tech support scam.
Ειδοποίηση Ασφάλειας των Windows – DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL: BFEBFBFF0031246V

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπετε αυτήν την οθόνη, επικοινωνήστε με τεχνικό των Windows. Το πρόβλημα φαίνεται ότι προκαλείται από το ακόλουθο αρχείο: SPCMDCON.SYS

ΣΦΑΛΜΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ ΜΗ ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Screen shot of a tech support scam.
Εντοπίστηκε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση!

Ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από τον ιό PORN VIRUS RDN/YahLover.worm!055BCCAC9FEC Επειδή το σύστημα έχει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Τα Windows σας έχουν αποκλειστεί λόγω ύποπτης δραστηριότητας!

Καλέστε αμέσως τη Microsoft. Ένας ιός πορνογραφικού υλικού εντοπίστηκε από το τείχος προστασίας.

Screen shot of a tech support scam.
Προειδοποίηση: Παραβίαση ασφάλειας στο Internet!!

Εντοπίστηκαν παράνομες πορνογραφικές δραστηριότητες στον υπολογιστή σας! Ο υπολογιστής σας είναι κλειδωμένος για παραβίαση του πρωτοκόλλου IP και παραβίαση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, οι λογαριασμοί σας μπορεί να έχουν ανασταλεί μέχρι να λάβετε μια ενέργεια. Τα προσωπικά σας στοιχεία φαίνεται να έχουν διαρρεύσει. Καλέστε την ομάδα υποστήριξης της INternet Security αμέσως, για να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας.

Προειδοποίηση: Πιθανή βλάβη, αν δεν απομακρυνθεί αμέσως. ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ: MSHACK#17PX

Screen shot of a tech support scam.
ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ σφάλμα

CheckDisallowAllocation. Εκχώρηση μνήμης όταν δεν επιτρέπεται εκχώρηση μνήμης T.E.C. Δεν εντοπίστηκε

ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ ΣΦΑΛΜΑ: Δεν υπάρχει μνήμη για εκχώρηση, δεν ήταν δυνατή η αποδέσμευση τίποτα άλλου

Screen shot of a tech support scam.
Αυτή η δομή της πλατφόρμας των Windows λήγει σήμερα

Αν λήξει, το σύστημα πλατφόρμας Windows θα κλειδωθεί ή θα επανεκκινείται κάθε λίγα λεπτά

Screen shot of a tech support scam.
Ειδοποίηση του Windows Defender: Εντοπίστηκε ιός Zeus στον υπολογιστή σας !!

Ειδοποίηση ασφαλείας Internet Κωδικός: 055BCCAC9FEC

Μην απενεργοποιήσετε ή επαναφέρετε τον υπολογιστή σας. Τα ακόλουθα δεδομένα θα παραβιαστούν αν συνεχίσετε: 1. Κωδικοί πρόσβασης, 2. Ιστορικό προγράμματος περιήγησης, 3. Στοιχεία πιστωτικών καρτών, 4. Τοπικά αρχεία σκληρού δίσκου. Καλέστε το τεχνικό τμήμα της Microsoft

Screen shot of a tech support scam.
Το Windows Security Essentials εντόπισε ένα πρόβλημα ασφαλείας στον υπολογιστή σας

Εντοπίστηκε πρόβλημα ενεργοποίησης των Windows σε αυτόν τον υπολογιστή, καλέστε την υποστήριξη

Το Τείχος προστασίας των Windows εντόπισε μια παραβίαση της ασφάλειας από αυτήν τη διεύθυνση IP. Αυτή η IP χρησιμοποιήθηκε για παράνομη δραστηριότητα. Τα Windows θα σταματήσουν να λειτουργούν σε 24 ώρες

Screen shot of a tech support scam.
Προειδοποίηση – Η διεύθυνση IP σας έχει αποκλειστεί από την πρόσβαση σε αυτήν την τοποθεσία web για λόγους ασφάλειας.

Ενδέχεται να έχετε πέσει θύμα ηλεκτρονικής κλοπής ταυτότητας. Το λογισμικό Spyware/ανεπιθύμητων διαφημίσεων σε μια συσκευή στη θέση δικτύου σας μπορεί να έχει παραβιάσει την ασφάλεια του δικτύου σας. Μια ηλεκτρονική κλοπή ταυτότητας μπορούν να αποσκοπεί σε υποκλοπή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Έναρξη διαγραφής ασφαλείας σκληρού δίσκου σε 5:05 λεπτά. Πελάτη, προσοχή: Τα προσωπικά email σας και άλλοι προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης καθώς και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας βρίσκονται σε κίνδυνο.

Screen shot of a tech support scam.
Ο υπολογιστής σας έχει υποστεί σημαντική βλάβη από (4) ιούς!

Εντοπίσαμε 28,1% ΒΛΑΒΗ λόγω τεσσάρων επιβλαβών ιών από πρόσφατες τοποθεσίες για ενήλικες. Σύντομα θα βλάψουν τα αρχεία του συστήματος σας και θα καταστρέψουν τις επαφές, τις φωτογραφίες, τα δεδομένα, τις εφαρμογές σας και θα εκθέσουν τα προσωπικά σας δεδομένα κ.λπ.

Αν δεν αφαιρέσετε τον ιό τώρα, αυτό θα προκαλέσει σοβαρή βλάβη στα αρχεία συστήματος και θα εκθέσει τα προσωπικά σας δεδομένα

Screen shot of a tech support scam.
Ο υπολογιστής σας κλειδώθηκε.

Ο υπολογιστή σας με διεύθυνση IP έχει προσβληθεί από τον ιό. Επειδή το ΚΛΕΙΔΙ ενεργοποίησης συστήματος έχει λήξει και οι πληροφορίες σας έχουν κλαπεί.

Ο σκληρός δίσκος δεν γίνεται δεκτός. Το αρχείο ή ο κατάλογος έχει καταστραφεί και δεν διαβάζεται! Επικοινωνήστε με την υποστήριξη τώρα! Για να βρείτε τη σωστή λύση.

Screen shot of a tech support scam.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η τοποθεσία web που επισκεφτήκατε πρόσφατα λήψη μπορεί να κατέβασε λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας και ιούς στο σύστημα Windows 10. Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη των Microsoft Windows 10 για άμεση υποστήριξη και επίλυση αυτού του ζητήματος.

1. Τα Microsoft Windows 10 εντόπισαν λήψη επικίνδυνου λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας και ιών από το Internet. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. 2. Οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως το όνομα χρήστη, ο κωδικός πρόσβασης και τα στοιχεία τραπεζικής σύνδεσης, ενδέχεται να μην είναι ασφαλείς. 3. Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Microsoft αμέσως, για να αποτρέψετε την κλοπή δεδομένων από το σύστημά σας Windows 10.

Screen shot of a tech support scam.
Ειδοποίηση του Windows Defender: Εντοπίστηκε ο ιός Zeus στον υπολογιστή σας!

Μην απενεργοποιήσετε ή επαναφέρετε τον υπολογιστή σας. Αυτός ο ιός είναι γνωστός και κυρίως διανέμεται μέσω τοποθεσιών για ενήλικες/πορνογραφικού περιεχομένου. Εντοπίστηκε αποστολή πορνογραφικού υλικού. Συνήθως χρησιμοποιείται για κλοπή προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών από τη μολυσμένη συσκευή. Η συσκευή σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση επιθέσεων DDOS από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο και να προκαλέσει σοβαρή βλάβη σε άλλα δίκτυα και τοποθεσίες web. Επικοινωνήστε με τη Microsoft για να διορθώσουμε το πρόβλημα και να ξεκλειδώσουμε τον υπολογιστή σας.

Screen shot of a tech support scam.
Σημαντική ειδοποίηση – Ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε κίνδυνο

Εντοπίστηκε ο ιός Zeus

Screen shot of a tech support scam.
*** Ειδοποίηση της Microsoft ***

Αποκλεισμός συστήματος για λόγους ασφάλειας. Καλέστε τη Microsoft χωρίς χρέωση / Μην επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη ζημιά στο σύστημα ή απώλεια δεδομένων. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – Τα Microsoft Windows εντόπισαν ότι το σύστημά σας έχει προσβληθεί από τον ιό zeus.

Τα Windows εντόπισαν μια πιθανή απειλή στον υπολογιστή σας. Το Windows Security Essentials δεν μπόρεσε να αποκλείσει τον ιό. Τα Windows εντόπισαν πιθανές απειλές που μπορεί να παραβιάσουν τα προσωπικά σας δεδομένα ή να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Κωδικός σφάλματος: 0x8024402c, τα windows δεν εγκατέστησαν ενημερώσεις ορισμών

Screen shot of a tech support scam.
** Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ **

Σφάλμα # 268D3-XC00037 Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Μην αγνοήσετε αυτήν την κρίσιμη ειδοποίηση. Αν κλείσετε αυτήν τη σελίδα, η πρόσβαση στον υπολογιστή σας θα απενεργοποιηθεί για να αποτραπεί περαιτέρω βλάβη στο δίκτυό μας.

Ο υπολογιστής σας μας ειδοποίησε ότι έχει προσβληθεί από ιό και λογισμικό spyware. Καλέστε την υποστήριξη.

Screen shot of a tech support scam.
Έχει εντοπιστεί ένα πρόβλημα και ο υπολογιστής έχει παγώσει για να αποφευχθεί η βλάβη στον υπολογιστή σας.

Το πρόβλημα φαίνεται ότι προκαλείται από το ακόλουθο αρχείο: kbdhid.sys

ΜΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ Αν αυτή είναι η πρώτη που βλέπετε αυτήν την οθόνη σφάλματος διακοπής, ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΤΕ τον υπολογιστή σας και ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Ηλεκτρονική υποστήριξη χωρίς χρέωση

Screen shot of a tech support scam.
0x000314CE ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Έναρξη διαγραφής ασφαλείας σκληρού δίσκου. Για να ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ τη διαγραφή του σκληρού δίσκου, καλέστε:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ: 0x000314CE Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη χωρίς χρέωση αμέσως, για να διορθώσουμε το πρόβλημα και να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων

Screen shot of a tech support scam.
** Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ **

Σφάλμα # 268D3 Εντοπίστηκε απειλή

Σφάλμα αντικειμένου # 268D3 (Μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση), Περιοχή Ρωσία, Κίνα, Βιετνάμ

Ενέργεια: Μην απενεργοποιήσετε ή επαναφέρετε τον υπολογιστή σας, καλέστε τον ειδικό ασφαλείας και σαρώστε τη συσκευή και το δίκτυό σας τώρα

Screen shot of a tech support scam.
Τα Windows σας έχουν αποκλειστεί λόγω ύποπτης δραστηριότητας! Επικοινωνήστε με την υποστήριξη τώρα! Καλέστε χωρίς χρέωση για να βρείτε τη σωστή λύση.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή σας και απαιτείται επείγουσα προσοχή. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη χωρίς χρέωση. Ο κωδικός σφάλματος για αυτό το πρόβλημα είναι 0x000019F. Αναφέρετε αυτόν τον κωδικό στον ειδικό υποστήριξης ώστε να μπορέσετε να βρείτε άμεσα τη λύση για αυτό το πρόβλημα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ Κωδικός σφάλματος: 0x000019F Πιθανή αιτία: Παραβίαση ασφαλείας/Επίθεση με ιό

Screen shot of a tech support scam.
Έχει εντοπιστεί ένα πρόβλημα και το σύστημά σας έχει απενεργοποιηθεί για να αποφευχθεί η βλάβη στον υπολογιστή σας. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του συστήματος για ενημερώσεις του BIOS. Απενεργοποιήστε τις επιλογές μνήμης του BIOS, όπως την προσωρινή αποθήκευση ή την παρακολούθηση απομακρυσμένης περιόδου λειτουργίας.

Τεχνικές πληροφορίες *** STOP: 0x00000ED (0x80F128D0, 0xc000009c)

Επικοινωνήστε με Πιστοποιημένους τεχνικούς συστήματος για άμεση βοήθεια

Screen shot of a tech support scam.
Προειδοποίηση των Windows

Εντοπίστηκε κακόβουλο λογισμικό Spyware/Riskware – Σφάλμα # 0x80072ee7

Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Μην αγνοήσετε αυτήν την κρίσιμη ειδοποίηση. Αν κλείσετε αυτήν τη σελίδα, η πρόσβαση στον υπολογιστή σας θα απενεργοποιηθεί για να αποτραπεί περαιτέρω βλάβη στο δίκτυό μας. Ο υπολογιστής σας μας ειδοποίησε ότι έχει προσβληθεί από ιό και λογισμικό Spyware και riskware.

Screen shot of a tech support scam.
Αγαπητέ εταιρικέ πελάτη της Microsoft,

Η υποστήριξή σας για τα Windows 10 – Αναγνωριστικό υπόθεσης 26310

ΠΙΘΑΝΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ! Καλέστε αμέσως. Αναγνωριστικό υπόθεσης 26310.

Screen shot of a tech support scam.
Προειδοποίηση: Παραβίαση ασφάλειας στο Internet!!!

Μια ύποπτη σύνδεση προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσης και στα τραπεζικά σας στοιχεία, ενώ παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο Internet. Η σύνδεση TCP αποκλείστηκε από το Τείχος προστασίας. Οι λογαριασμοί σας μπορεί να έχουν ανασταλεί μέχρι να προχωρήσετε σε κάποια ενέργεια. Τα προσωπικά σας στοιχεία μπορεί να έχουν διαρρεύσει. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ.

Ο σκληρός σας δίσκος μπορεί να έχει ιό Trojan! Μην προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα με μη αυτόματο τρόπο, μπορεί να προκληθεί σφάλμα στα δεδομένα σας. Κατά συνέπεια, εκτελούμε πρόσθετους ελέγχους ασφαλείας, για να επαληθεύσουμε την ασφάλεια του συστήματος. Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης για τα Windows ή καλέστε την υποστήριξη

Screen shot of a tech support scam.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Η τοποθεσία web για ενήλικες που επισκεφτήκατε τις τελευταίες 24 ώρες έχει προσβληθεί από τον ιό Trojan Cerber2.downloader. Είναι ένας ιός αυτόματης αναπαραγωγής που μπορεί να αποκλείσει την πρόσβαση στα προσωπικά σας αρχεία, email, Facebook και τραπεζικοί λογαριασμοί.

Η πλατφόρμα λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows εντόπισε λήψη επικίνδυνου λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας και ιών από το Internet. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.

Το Microsoft Security Essential σάρωσε την πλατφόρμα λειτουργικού συστήματος Windows.

Screen shot of a tech support scam.
Ο υπολογιστής Windows έχει προσβληθεί από (2) ιούς!

Η προ-σάρωση εντόπισε ίχνη (2) προγραμμάτων λογισμικού κακόβουλης λειτουργίας και (1) ηλεκτρονικού “ψαρέματος”/spyware. Καταστροφή συστήματος: % 28,1 – Απαιτείται άμεση αφαίρεση!

Απαιτείται η αφαίρεση (2) ιών αμέσως, για να αποτραπεί περαιτέρω καταστροφή του συστήματος, απώλεια εφαρμογών, φωτογραφιών ή άλλων αρχείων. Ίχνη (1) λογισμικού ηλεκτρονικού “ψαρέματος”/Spyware βρέθηκαν στον υπολογιστή σας. Τα προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία σας βρίσκονται σε κίνδυνο.

Screen shot of a tech support scam.
bsod : dll registerserver απέτυχε με κωδικό σφάλματος 0x80040201

Κωδικός σφάλματος του Windows Defender 0x800733afc

0x000000CE ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ Κωδικός 0x800705b4 κατά την εκκίνηση του Windows Defender

Χρονικό όριο λήξης του Windows Defender Κωδικός σφάλματος 0x800705b4

Screen shot of a tech support scam.
ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ MICROSOFT. Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΙΟΥΣ ΚΑΙ SPYWARE. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ EMAIL ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ #268D3
Screen shot of a tech support scam.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Ο σκληρός δίσκος σας θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ αν κλείσετε αυτήν τη σελίδα. Έχετε ιό ZEUS! Επικοινωνήστε με την υποστήριξη τώρα! Καλέστε χωρίς χρέωση για να διακόψετε αυτήν τη διαδικασία.

Τα Windows εντόπισαν μια πιθανή απειλή στον υπολογιστή σας.

Screen shot of a tech support scam.
Ειδοποίηση ασφάλειας συστήματος

Οι πληροφορίες σας (για παράδειγμα, κωδικοί πρόσβασης, μηνύματα και πιστωτικές κάρτες) έχουν εξαχθεί από τη συσκευή σας. Καλέστε τη Microsoft για να προστατεύσετε τα αρχεία και την ταυτότητά σας από κατάχρηση. Μην προσπαθήσετε να κλείσετε αυτή τη σελίδα, διαφορετικά η συσκευή σας θα απενεργοποιηθεί για την προστασία των δεδομένων σας.

** Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ** Ο υπολογιστής σας μας ειδοποίησε ότι έχει προσβληθεί από ιό και λογισμικό spyware.

Screen shot of a tech support scam.
Προσοχή! Το σύστημα εντόπισε έναν πιθανό κίνδυνο στον υπολογιστή σας που ενδέχεται να προσβάλει εκτελέσιμα αρχεία. Οι προσωπικές πληροφορίες και ο υπολογιστής σας βρίσκονται σε κίνδυνο.
Screen shot of a tech support scam.
Ο υπολογιστής σας αντιμετώπισε ένα πρόβλημα. Γίνεται συλλογή ορισμένων πληροφοριών σφάλματος.

Το Windows Defender εμφανίζει το μήνυμα “Αγαπητέ Πελάτη, το σύστημά σας εντόπισε πιθανή ύποπτη δραστηριότητα. Καλέστε τον αριθμό χωρίς χρέωση που αναφέρεται παρακάτω για να επικοινωνήσετε με έναν πιστοποιημένο τεχνικό της Microsoft που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα.

Για την ασφάλειά σας, μην ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet για να αποφύγετε την καταστροφή δεδομένων στο μητρώο του λειτουργικού σας συστήματος. Μην απενεργοποιήσετε ή επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων και πιθανή αποτυχία του λειτουργικού συστήματος, καθώς και πιθανή κατάσταση αδυναμίας εκκίνησης, με αποτέλεσμα την πλήρη απώλεια δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους πιστοποιημένους τεχνικούς της Microsoft για να επιλύσετε το πρόβλημα.”

Screen shot of a tech support scam.
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ένας απομακρυσμένος χρήστης έχει ξεκινήσει μια ύποπτη μεταφορά του ακόλουθου παράνομου περιεχομένου σε αυτή τη συσκευή: Πορνογραφικές εικόνες που απεικονίζουν ανηλίκους

Αυτός ο υπολογιστής έχει καταγραφεί. Μην επιχειρήσετε να κλείσετε αυτό το μήνυμα μέχρι να καταργηθούν τα αρχεία από τη Microsoft.

Καλέστε αμέσως την Υποστήριξη της Microsoft στον παρακάτω αριθμό για να καθοδηγηθείτε κατά τη διαδικασία κατάργησης. Η διεύθυνση IP σας έχει καταγραφεί από τη Microsoft. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Screen shot of a tech support scam.
(Κρίσιμο) Ζημιά στην ασφάλεια του Internet!!!

Μια ύποπτη σύνδεση προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσης και στα διαπιστευτήριά σας για τα τραπεζικά σας στοιχεία, ενώ παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο Internet. Ο υπολογιστής σας ενδέχεται να έχει προσβληθεί από έναν πολύ σοβαρό ιό-δούρειο ίππο. ΜΗΝ απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας και μην προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα με μη αυτόματο τρόπο. Διαφορετικά, ενδέχεται να χαθούν οριστικά ΟΛΑ τα δεδομένα του υπολογιστή σας. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο Κέντρο επισκευών των Windows ή επικοινωνήστε με την εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη μέσα στα επόμενο δύο λεπτά για να επιλύσετε το πρόβλημα.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ: 0x8024402C14C

Screen shot of a tech support scam.
Προειδοποίηση: Διαχείριση Hyper-V !!!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αλλαγής της κατάστασης της εικονικής μηχανής savtsfc01. Η εκκίνηση του “‘savtstfc01” απέτυχε. Προσομοιωμένος Ελεγκτής IDE (Αναγνωριστικό παρουσίας {83F8638B-8DCA-4152-9EDA-2CA8B33039B4}). Η ενεργοποίηση απέτυχε με σφάλμα “Παρουσιάστηκε σφάλμα γενικής απαγόρευσης πρόσβασης”

IDE/ATAPI:Δεν είναι δυνατή η σύνδεση του “E:Virtualssavtstfc01.vhd” στην τοποθεσία 0/0 του Ελεγκτή IDE. Σφάλμα: Παρουσιάστηκε σφάλμα γενικής απαγόρευσης πρόσβασης

Screen shot of a tech support scam.
Ειδοποίηση παραβίασης ασφάλειας συστήματος

Η πρόσβασή σας έχει αποκλειστεί προσωρινά, για να μην προσβληθούν άλλοι χρήστες από αυτή την παραβίαση. Κωδικός σφάλματος “0X3nb72yz”. Η τελευταία ιστοσελίδα την οποία προσπαθήσατε να επισκεφτείτε προσκάλεσε μη εξουσιοδοτημένες διευθύνσεις IP για να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

Αναφέρετε αυτό το σφάλμα σε έναν μηχανικό υποστήριξης σε ένα Microsoft Store στην περιοχή.

Screen shot of a tech support scam.
Η συσκευή σας έχει κλειδωθεί!

Η τελευταία τοποθεσία Web που επισκεφθήκατε ή μια πρόσφατη αλλαγή λογισμικού/υλικού από πιθανή προσβολή ενδέχεται να κατέστρεψε εφαρμογές των Windows. Η διεύθυνση του υπολογιστή σας διατρέχει τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθεί από διώκτες που πραγματοποιούν συχνές συνδέσεις με τη συσκευή σας. Η επανεκκίνηση ή ο τερματισμός λειτουργίας μπορεί να προκαλέσουν σφάλμα υλικού.

Screen shot of a tech support scam.
Βλάβη ασφάλειας του Τείχους προστασίας των Windows από τον ιό Exploit.SWF.bd Virus

Μια ύποπτη σύνδεση προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσης και στα τραπεζικά σας στοιχεία, ενώ παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο Internet. Οι υπηρεσίες του Κέντρου ασφαλείας και του Τείχους προστασίας των Windows έχουν απενεργοποιηθεί. Κωδικός σφάλματος 0x8024402c.

Η σύνδεση TCP αποκλείστηκε από το Τείχος προστασίας. Ο λογαριασμός σας μπορεί να ανασταλεί μέχρι να προχωρήσετε σε κάποια ενέργεια. Ο σκληρός δίσκος έχει προσβληθεί από τον ιό Exploit.SWF.bd! ΜΗΝ προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε το πρόβλημα με μη αυτόματο τρόπο. Ενδέχεται να καταστραφούν τα δεδομένα σας.