Από μία λωρίδα η κυκλοφορία στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου. Έρευνα διέταξε ο Εισαγγελέας

Από μία λωρίδα κυκλοφορίας (και την Λωρίδα Έκτακτης  Ανάγκης – ΛΕΑ) θα πραγματοποιείται μέχρι την Κυριακή η κυκλοφορία στην Κινέττα εκεί που έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα από την πτώση βράχων στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας οδού.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας την Κυριακή, θα δοθεί και η μεσαία λωρίδα και όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες σταθεροποίησης του βράχου το επόμενο διάστημα θα δοθεί στην κυκλοφορια και η τρίτη λωρίδα.

Έρευνα για το κλείσιμο της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου από πτώση βράχων διέταξε ο Εισαγγελέας

Εν τω μεταξύ, έρευνα για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από πτώση βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αντώνης Ελευθεριάνος. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία.

Η εντολή του κ. Ελευθεριάνου είναι να ελεγχθεί ο λόγος που αποδείχθηκε ανεπαρκές το ανάχωμα που έχει κατασκευαστεί στο επίμαχο σημείο καθώς και να διακριβωθεί αν η εν λόγω κατασκευή εξαρχής είχε κατασκευαστικές ατέλειες. Παράλληλα ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί αν υπήρχε συμβατική υποχρέωση συντήρησης του επίμαχου έργου.