Βελόπουλος: Η Ελληνική Λύση καλεί τα κόμματα να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

«Η “αντιπολίτευση” η οποία στηρίζει την Ν.Δ. και μάλιστα ψηφίζει νομοσχέδιο», για το γάμο των ομοφύλων, «που δεν ψηφίζουν οι κυβερνητικοί βουλευτές, καθίσταται “θυγατρική” της κυβέρνησης. Η Ελληνική Λύση καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής, την οποία η Ελληνική Λύση πρώτη θα υπερψηφίσει, ώστε να εκθέσουν τους δήθεν “διαφωνούντες” της ΝΔ είτε να ρίξουν την επικίνδυνη κυβέρνηση», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «οτιδήποτε άλλο, συνιστά προδοσία στους ίδιους τους ψηφοφόρους τους».

Η προσπάθεια ανακοπής της τεράστιας ανόδου μας δεν μπορεί να γίνει σε «υπόγεια» του Μαξίμου

«Ο “αέρας από το βορρά” ήρθε και άλλαξε ριζικά το πολιτικό σύστημα της χώρας. Η μόνη αξιόπιστη αντιπολίτευση είναι η Ελληνική Λύση και η προσπάθεια ανακοπής της τεράστιας ανόδου της δεν μπορεί να γίνει σε “υπόγεια” του Μαξίμου σε συνεργασία με ηγετίσκους της δήθεν δεξιάς που εξυπηρετούν και υπηρετούν επί χρόνια το “σύστημα”», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του κόμματος.

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση τονίζει: «Κατανοούμε την απελπισία και τον πανικό του πρωθυπουργού και του Μεγάρου Μαξίμου αλλά κάθε τους προσπάθεια θα πέσει στο κενό γιατί οι συγκεκριμένοι “μνηστήρες ηγετίσκοι” υπηρέτησαν όλα τα αντεθνικά, αντιλαϊκά και κοινωνικά επώδυνα μέτρα».

Η κυβέρνηση εξέθρεψε το τέρας της μαφίας είτε με ανοχή είτε με συνεργασία της

«Η κυβέρνηση εξέθρεψε το τέρας της μαφίας είτε με ανοχή είτε με συνεργασία της και τώρα “θερίζει” τους καρπούς», σημειώνει η Ελληνική Λύση, μετά την σημερινή εκτέλεση 44χρονου έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στο Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το πρόβλημα είναι ότι παράλληλα “θερίζουν” ανθρώπους και την ίδια την ασφάλεια της χώρας!». Η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι «στην Ελλάδα της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη, τα καρτέλ καυσίμων, ναρκωτικών και “προστασίας” ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους στην μέση του δρόμου» καθώς και ότι «το πρόσφατο δολοφονικό χτύπημα, είναι άλλη μια εκτέλεση από επαγγελματίες δολοφόνους που όπως κατήγγειλε και ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Βουλή, κάποιοι εξ αυτών μπαινοβγαίνουν στα κυβερνητικά γραφεία».

«Όταν η πολιτική και οι πολιτικοί ανακατεύονται με τα καρτέλ και την μαφία, τότε το αίμα κυλάει στους δρόμους…», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.