Γερμανία ο Τσίπρας – Λέσβο ο Ανδρουλάκης – Λαύριο ο Κουτσούμπας – Στη Ν. Σμύρνη ο Βαρουφάκης

Διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή (20-21/4).  Ειδικότερα, σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ομογενείς σε εκδήλωση που διοργανώνει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βερολίνου. Αργότερα θα συναντηθεί με την ηγεσία του Die Likne. Αύριο Παρασκευή στις 9:00 το πρωί ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του SPD στο κτίριο Βίλι Μπραντ, όπου θα συναντηθεί με τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς.

Επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στη Λέσβο

Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 10.30 το πρωί, ο κ. Ανδρουλάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, στο δημαρχείο στην Καλλονή. Θα ακολουθήσει στις 12:00 το μεσημέρι επίσκεψη και ξενάγησή του στο Ελαιοτριβείο – Μουσείο Βρανά, στον Παπάδο της Γέρας.

Η περιοδεία θα κλείσει με την κεντρική ομιλία του κ. Ανδρουλάκη, στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Στο Λαύριο ο Δημ. Κουτσούμπας

Το Λαύριο επισκέπτεται σήμερα ο γγ της ΚΕ του  ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας θα έχει συνάντηση στις 11:00 με εργαζόμενους στο κέντρο Υγείας στον χώρο του Κέντρου, ενώ στις 12:00 θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου.

Ομιλία Γ. Βαρουφάκη στη Ν. Σμύρνη

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2023, στις 8:30 μμ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο γραμματέας της ΛΑΕ-ΑΑ, Δημήτρης Στρατούλης.