Δίκη για δολοφονία Καρολάιν: Ο πιλότος έβαλε τη μητέρα να διαλέξει και να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της

«Δεν αντέχει να αντικρίσει τον κατηγορούμενο είναι πολύ οργισμένη μαζί του» κατέθεσε για την μητέρα της Καρολάιν , Σούζαν Ντε Λα Κουέστα, οικογενειακή φίλη που κατέθεσε στο δικαστήριο.

Η μάρτυρας είπε πως η μητέρα της 20χρονης δεν θέλει να δει τον κατηγορούμενο και για τον λόγο αυτό, για να αποφύγει τα συναισθήματα οργής που θα της ανακινήσει, δεν θέλησε να προσέλθει στο δικαστήριο: «Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της και μετά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο αλλά και γιατί της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» κατέθεσε η μάρτυρας για τη φίλη της που τώρα μεγαλώνει την κόρη της Καρολάιν.

Η φίλη της οικογένειας της Καρολάιν κατέθεσε πως μετά την ομολογία και σύλληψη του γαμπρού της, της εξομολογήθηκε η μητέρα της Καρολαιν ότι ο Αναγνωστόπουλος την ημέρα της κηδείας πήρε από εκείνη 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την μάρτυρα, η φράση που της είπε η κυρία Ντε Λα Κουέστα ήταν “Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο του παιδιού μου αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ”.

Την σημερινή δικάσιμο έκλεισε με την κατάθεσή της εθελόντρια του φιλοζωϊκού Σωματείου από το οποίο υιοθέτησε την σκυλίτσα Ρόξυ, η Καρολάιν.

Όπως είπε η μάρτυρας την αίτηση για την υιοθεσία την είχε υποβάλει η Καρολάιν. «Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού» ανέφερε.

-Πρόεδρος: Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

-Ένας Γλυκύτατος άνθρωπος. Τόσο εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.