Διαδήλωση οπαδών ΠΑΟΚ στην Καμάρα

Κύμα οργής και αγανάκτησης διακατέχει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μετά και την ψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο της αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα τους, πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, σήμερα. Πλέον η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη, τείνει να φύγει από τον έλεγχο, μετά την επίθεση στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος κ. Σταύρου Καλαφάτη. Ταυτόχρονα επισκέψεις οπαδών της ομάδας στα γραφεία και των άλλων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στην Θεσσαλονίκη, ανάγκασαν την αστυνομική διεύθυνση της πόλης στην λήψη μέτρων για την προστασία και φύλαξη των γραφείων πολιτικών προσώπων εντός και εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Για αύριο Πέμπτη (30/1) είναι προγραμματισμένη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα στην Καμάρα με διαδήλωση που θα ακολουθήσει για τις δυσμενείς σε βάρος της ομάδας τους εξελίξεις, και όλα αυτά λίγη ώρα πριν την τελετή των εγκαινίων της Agrotica στον χώρο της ΔΕΘ από τον Υπουργό Γεωργίας κ. Βορίδη.

Ηδη οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σήμερα (29/1) σε προσαγωγές φίλων του ΠΑΟΚ που μετείχαν στις απρογραμμάτιστες κινητοποιήσεις που έγιναν σε κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Τσιμισκή στο ύψος των Λαδάδικων.

Ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ απειλεί με αγωγές και μηνύσεις τα τρία μέλη της ΕΕΑ, που ψήφισαν την εισήγηση αποβολής της ομάδας από το πρωτάθλημα όπως ταυτόχρονα και αυτήν της Ξάνθης. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών των τριών μελών της ΕΕΑ κατά το τελευταίο δίμηνο ενώ παράλληλα θα αναζητήσουν στοιχεία για τον ρόλο του δικηγόρου κ. Τζουγανάτου και τις επαφές του με μέλη της ΕΕΑ. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούν ακόμα τον διοικητικό και πειθαρχικό έλεγχο του δημοσιογράφου της ΕΡΑ Spor, Ιωάννη Σαντοριναίου μετά από ανάρτηση που έκανε ο τελευταίος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Αργά το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλλει την συνέχεια των ενεργειών της προς δικαίωση. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση προστίθεται πλέον στις αναρίθμητες υποψίες, σε βαθμό βεβαιότητας, που έχουμε σχετικά με την έκδοση της απόφασης αλλά και το χρόνο αυτής όπως ήδη έχουμε καταγγείλει. Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ”. To κλίμα ασφαλώς δεν είναι καλό στην Θεσσαλονίκη ενώ το διαδίκτυο έχει πάρει “φωτιά” αλλά και οι τοποθετήσεις επωνύμων ανθρώπων που συμπαρίστανται στην ασπρόμαυρη ομάδα ανεβάζουν τους τόνους.