Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων άνω 3,5 τόνων στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Ακυρώσεις δρομολογίων της Hellenic Train

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ η απαγόρευση κυκλοφορίας για οχήματα άνω των 3,5 τόνων σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε ισχύ από τις 20:00 και όχι από τις 21:00, όπως είχε αρχικά γνωστοποιήσει εκ παραδρομής η Αστυνομία.

Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία η απόφαση ελήφθη για την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας και στην Αττική.

Ακυρώσεις δρομολογίων της Hellenic Train

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 62, 63 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, καθώς και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 887 Καλαμπάκα-Αθήνα.