Στον Εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκε συνοδεία περιπολικών της αστυνομίας, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα o οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο χθες το μεσημέρι στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης.
Στον 38χρονο Ουκρανό, ο οποίος κρατούνταν στην Βέροια, σύμφωνα με την δικογραφία ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα την πρόκληση θανατηφόρου ατυχήματος, που είναι κακούργημα, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση κατά συρροή σωματικών βλαβών.
Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Εξιτήριο πήραν τρεις από τους τραυματίες
Εξάλλου, εξιτήριο πήραν από το Νοσοκομείο Κοζάνης οι τρεις από τους τραυματίες. Πρόκειται για δύο άνδρες 25 ετών και μια γυναίκα 33 ετών επιβάτες του ενός αυτοκινήτου. Όλοι είχαν τραυματιστεί ελαφρά.
Αύριο αναμένεται να πάρουν εξιτήριο και οι δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Βέροιας, οι οποίοι επίσης τραυματίστηκαν ελαφρά.






