Εκτέλεσαν τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη Βάρη (upd3)

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τη δολοφονία του γνωστού 39χρονου πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της Βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Ειδικότερα, άγνωστοι εκτέλεσαν το πρωί της Δευτέρας 31-5-2021 τον γνωστό πυγμάχο στην περιοχή της Βάρης. Ο 39χρονος Τάσος Μπερδέσης είναι ο γνωστός πυγμάχος που δολοφονήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Βάρης, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 23.

Το θύμα – που φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας – δέχθηκε πυροβολισμούς που προκάλεσαν τον θάνατό του από δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε λάβει μέρος -και αναδείχθηκε νικητής- πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret. Ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.
Ο γνωστός πυγμάχος, διαγωνίστηκε με τον Γιώργο Μανίκα, τον Θάνο Πετρέλη και τον Αιμίλιο Σακελλαρίδη. Οι παίκτες έδωσαν “μάχη” στο αγώνισμα, ωστόσο ο Μπερδέσης κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Θυμίζουμε ότι άγνωστος εκτέλεσε το απόγευμα της Κυριακής έναν 40χρονο Αλβανό, μέσα σε καφετέρια, στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός, που ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες, καθόταν στην καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου, όταν ξαφνικά εισέβαλε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε. Ο Αλβανός έπεσε νεκρός, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία αποδίδει την δολοφονία του 40χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σημειώνεται, ότι το θύμα είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.