Εξιτήριο μετά από 75 μέρες έλαβε ο Βασίλης Λεβέντης – Δηλώσεις Μ. Γεωργιάδη

Μετά από νοσηλεία 75 ημερών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έλαβε σήμερα εξιτήριο ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Λεβέντης είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με λοίμωξη covid-19 και ήταν ανεμβολίαστος.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής: «Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κ. Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Σύμφωνα με δηλώσεις του γιου του, Μάριου Γεωργιάδη, ο Β. Λεβέντης έχει μπροστά του ένα γολγοθά καθώς έχει καταπονηθεί μυοσκελετικά και θα χρειαστεί φυσικοθεραπείες. Όπως είπε, ο πατέρας του ξεκίνησε με θεραπεία στο σπίτι, μετά έπεσε το οξυγόνο του και μπήκε στη ΜΕΘ. Είναι νεφροπαθής και με διαβήτη, ενώ στο νοσοκομείο υπέστη και ισχαιμικό επεισόδιο. Έμεινε 15 διασωληνωμένος και μετά με τραχειοστομία για περίπου 35 ημέρες στη ΜΕΘ. “Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, να σώσει τη ζωή του και όχι για να μη νοσήσει” ανέφερε ενώ τόνισε πως όχι μόνο έχει εμβολιαστεί ο ίδιος αλλά περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιάσει τον 10χρονο γιο του.