ΗΠΑ-Δύο-νεκροί-από-έκρηξη-σε-σχολείο

Tραγωδία σε σχολείο στην Μινεάπολη των ΗΠΑ μετά από έκρηξη που πιθανόν οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί στα χαλάσματα του σχολείου μετά από έκρηξη αερίου που προκάλεσε την κατάρρευση του κτιρίου. Από την έκρηξη, τραυματίστηκαν εννέα άτομα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την εκκένωση του σχολείου, κυρίως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Ένας πατέρας που βρισκόταν στο γραφείο του σχολικού συμβούλου με την κόρη του περιέγραψε την σοκαριστική εμπειρία που έζησε στο δίκτυο KSTP.

«Ήμασταν στο γραφείο του συμβούλου με την κόρη μου και τη γυναίκα μου όταν ξαφνικά μπήκε κάποιος και μας είπε ότι υπάρχει μια έντονη οσμή αερίου και ότι πρέπει να φύγουμε. Ενώ πλησιάζαμε στην έξοδο του σχολείου, λίγες στιγμές αργότερα ακούστηκε μια εκκωφαντική έκρηξη. Ένα μεγάλο “μπουμ”, όπως συμβαίνει στις ταινίες. Ξαφνικά άρχισε να καταρρέει το ταβάνι. Από εκείνη τη στιγμή, ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος και ακούγαμε από παντού φωνές».