Ηλιόπουλος: Η Μενδώνη συμμέτοχη σε μια πρωτοφανή υπόθεση συγκάλυψης

«Η κα Μενδώνη δεν χρειαζόταν να φύγει άρον άρον από την παράσταση στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με το σύνθημα της βελγικής καλλιτεχνικής ομάδας Peeping Tom: “οι βιαστές πρέπει να είναι φυλακή”», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Μπορούσε απλά να σηκώσει το δικό της πανό: “τον διόρισα δίχως διαγωνισμό, τον κάλυψα όσο μπορούσα, αμφισβήτησα τα θύματα και τώρα απλά κάνω την ανήξερη”», σημείωσε, καταλήγοντας πως «Η κυβέρνηση είναι έκθετη και η κα Μενδώνη συμμέτοχη σε μια πρωτοφανή υπόθεση συγκάλυψης».

ΥΠΠΟΑ: Απολύτως συνειδητή επιλογή να μην παραστεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Στην απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού να μην παραστεί στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, αναφέρεται ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.

“Ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία της την εργαλειοποίηση του Πολιτισμού”, σημειώνει για την απόφαση αυτή το ΥΠΠΟΑ. Και προσθέτει: “Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μετατρέψει τις θεατρικές σκηνές σε λαϊκά δικαστήρια. Σε αυτόν τον κατήφορο δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε”.