Θα διεξαχθεί κανονικά το Ατρόμητος-ΑΕΚ, απορρίφθηκε η έφεση της Ενωσης – ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ντροπή»

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στην σχετική ανακοίνωσή, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, αναφέρεται πως «η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague».

Υπενθυμίζεται, ότι ο αγώνας στο Περιστέρι, δεν άρχισε, καθώς μετά από σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε πως τα δοκάρια στις εστίες, δεν είχαν το προβλεπόμενο ύψος.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ντροπή»

Με μία ανακοίνωση η οποία στην ουσία είναι… μονολεκτική, αντέδρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ στη σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ. Οι “κιτρινόμαυροι” αντέδρασαν στην απόφαση οριστικής διεξαγωγής του αγώνα με τον Ατρόμητο ως εξής: «Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!».