Θεοδωρικάκος: Οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ολοκληρώθηκαν ειρηνικά και με απόλυτη ηρεμία

Τις ευχαριστίες του προς όλους τους πολίτες αλλά και την Αστυνομία, για την ομαλή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, που όπως είπε ολοκληρώθηκαν με απόλυτη ηρεμία, εξέφρασε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της πορείας στην Αθήνα ο υπουργός δήλωσε:

«Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου 1973 σε όλη τη χώρα, με επίκεντρο την Αθήνα ολοκληρώθηκαν ειρηνικά και με απόλυτη ηρεμία. Θέλω να ευχαριστήσω γι αυτό όλους τους πολίτες, τους συμμετέχοντες στην πορεία και ασφαλώς τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέβαλαν με τον επαγγελματισμό τους στην τήρηση της τάξης».

Επεισόδια μικρής έκτασης στα Εξάρχεια – Δύο προσαγωγές

Σε δύο προσαγωγές προχώρησε, πριν από λίγο, η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια επεισοδίων μικρής έκτασης στην περιοχή των Εξαρχείων. Ειδικότερα, στην οδό Στουρνάρη, ομάδα ατόμων πέταξαν πέτρες εναντίον αστυνομικών δυνάμεων και πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλο το δίκτυο του μετρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ άνοιξαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό.

Σημειώνεται ότι οι σταθμοί «Μ.Μουσικής», «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» ήταν κλειστοί λόγω της πορείας για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, μετά από απόφαση της Αστυνομίας.

Δόθηκε στην κυκλοφορία όλο το οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, αφού άνοιξαν όλοι οι δρόμοι.