Καρδίτσα: Αιφνίδιος θάνατος 18χρονου και 33χρονης

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καρδίτσας από την είδηση δύο αιφνίδιων θανάτων το βράδυ της Τρίτης 4-1-2022, ενός 18χρονου και μίας 33χρονης. Πληροφορίες από την περιοχή ότι οι δύο νέοι είχαν πρόσφατα εμβολιαστεί κατά της Covid δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ειδικότερα, την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τρίτης ένας 18χρονος από την Καρδίτσα, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ο 18χρονος κατέρρευσε σε καφετερία στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας.

Ο νεαρός που ήταν φοιτητής, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου έγιναν πολύωρες προσπάθειες ανάταξης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ και οι δύο γονείς του εργάζονται στο ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα στην Καρδιστομάγουλα μια 33χρονη γυναίκα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της μέσα στο σπίτι της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη νεαρή γυναικά στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και των δύο θανάτων.

Θυμίζουμε ότι πριν 3 μέρες ένας εκπαιδευτικός πέθανε ξαφνικά στη Λάρισα όταν προδόθηκε από την καρδιά του ενώ πήγαινε στην εκκλησία. Ο εκλιπών δίδασκε Μηχανολογία στο 2ο ΕΠΑΛ και στο 1ο ΕΚ Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός έφυγε το πρωί της Κυριακής 2-1-2022 προδομένος από την καρδιά του στο προαύλιο εκκλησίας στη γενέτειρά του την Καρδίτσα, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τη δοξολογία για το νέο έτος.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας με διασώστες που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο 58χρονος διακομίσθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.