Κλειστά τα σχολεία σε Εύβοια, Χαλκιδική, Αρκαδία, Αργολίδα, Ηλεία, Λακωνία την Παρασκευή 15-10-2021

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία σε Εύβοια και Χαλκιδική την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με απόφαση της πολιτικής προστασίας, λόγω της κακοκαιρίας.

Κλειστά αύριο Παρασκευή 15-10-2021 θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία σε δήμους των περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας Λακωνίας και Αρκαδίας

Θυμίζουμε ότι κλειστά θα παραμείνουν αύριο, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα είναι και όλα τα σχολεία στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και στο Δήμο Μεσολογγίου.

Επίσης, κλειστές θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Γιαννόπουλο, «η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων, λόγω της Covid-19».

Επίσης, κλειστά για δεύτερη ημέρα θα παραμείνουν αύριο στο Μεσολόγγι όλα τα σχολεία, οι παιδικοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Κώστα Λύρο, «η απόφαση ελήφθη λόγω της κακοκαιρίας και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού».

Κλειστοί αύριο βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, στις περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία

Με εγκύκλιο την οποία υπογράφει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 15/10/2021, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλοι οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠΑμεΑ) και τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στις Περιφέρειες:

1) Αττικής,

2) Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής),

3) Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας),

4) Ιονίων Νήσων (Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας).