Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της εκδήλωσης “Όλοι μαζί μπορούμε”

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, αύριο, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, λόγω καλλιτεχνικής εκδήλωσης “Όλοι μαζί μπορούμε” που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 18:00 έως τη λήξη της εκδήλωσης, ως εξής:

– Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, καθώς και στο τμήμα μεταξύ της Ριζάρη και της Λ. Βασ. Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

– Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

«55 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ»

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ – ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕMΒΡΙΟΥ 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2118005141

Τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι (αλφαβητικά) οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνη Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Μπάμπης Στόκας …και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ αφιερώνεται στο μεγάλο έλληνα λαϊκό συνθέτη. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου και με τους ήχους από τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Τιμή του εισιτηρίου: Κερκίδες €8 και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Τιμή του εισιτηρίου : Αρένα 10€ και €2 για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥΣ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Τιμές εισιτηρίων:

ΑΡΕΝΑ: 10€ Προπώληση – 12€ Ταμείο + Ελάχιστη Δωρεά 2€ για το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΕΡΚΙΔΕΣ: 8€ Προπώληση – 10€ Ταμείο + Ελάχιστη Δωρεά 2€ για το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ