Κύπρος: Και τρίτη βαλίτσα βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη

red lake

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, στη δυτική πλευρά της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό, από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, και μετά από σχεδόν 51 μέρες συνεχών ερευνών, η τρίτη βαλίτσα, στην οποία ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ομολόγησε ότι τοποθέτησε ένα από τα θύματα του και την πέταξε στη λίμνη.

Η τρίτη βαλίτσα, βρέθηκε σε σημείο αντίθετο από αυτό που βρέθηκαν οι άλλες δύο βαλίτσες, εντός των οποίων είχαν βρεθεί ανθρώπινοι σοροί και μακριά από το σημείο που είχε υποδείξει ο 35χρονος ότι πέταξε την βαλίτσα.

Μέσα στην βαλίτσα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, φαίνεται εκ πρώτης όψεως να υπάρχει ανθρώπινη σορός, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Η βαλίτσα βρέθηκε από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ομολόγησε ότι τοποθέτησε ένα από τα θύματα του και την πέταξε στη λίμνη.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.