Λουτσέσκου: «Κανείς το πίστευε, αλλά προκριθήκαμε»

Στη σημασία της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa Conference League, στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αμπερντίν.

Το τελικό 2-2 στην Τούμπα έφερε τον ΠΑΟΚ στους 10 βαθμούς και στο +1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία θα «παιχτεί» η πρώτη θέση του γκρουπ και η απευθείας συμμετοχή στους «16» της διοργάνωσης.

«Προκριθήκαμε παιδιά! Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε χωρίς ήττα», ήταν η πρώτη ατάκα του χαμογελαστού Ρουμάνου τεχνικού, μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών της Cosmote.

«Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε στους ομίλους. Και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη», προσέθεσε.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα, ο 54χρονος προπονητής σχολίασε: «Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Η Αμπερντίν είναι ένας αντίπαλος που πιέζει, που ξέρει να αμύνεται.

Από μηδέν ή μία ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ. Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο. Το πρώτο από μία σέντρα που δεν είχαμε καλή τοποθέτηση και το δεύτερο από μια φανταστική εκτέλεση φάουλ. Αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό μας αφήνει μια πικρία».