Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρονάνλτο, στη Ρεάλ ο Μπαπέ (upd2)

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Από τον εφιάλτη που «ζούσαν» με τα σενάρια ότι πάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σίτι, τελικά τον είδαν να επιστρέφει στο… σπίτι του.

Όπως είναι φυσικό όλοι στο Μάντσεστερ ασχολούνται με την επιστροφή του Πορτογάλου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στις 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρησης.

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ πάντως είναι πολύ πιθανό να δουν τον Ρονάλντο με άλλο νούμερο εκτός από το αγαπημένο του 7. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ στην Premier League απαγορεύεται να αλλάζεις νούμερο. Στη Γιουνάιτεντ το Ν.7 φοράει ο Καβάνι, επομένως μετά τον Μέσι και ο Ρονάλντο είναι πιθανό να αγωνιστεί με άλλο νούμερο από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει.

Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο: «Οχι δεν ήταν όνειρο!»

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ όπως είναι φυσικό τάραξε τα νερά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφάσισε να γυρίσει στην πρώτη του αγάπη και απέρριψε την πρόταση της Σίτι.

Η μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ «έσκασε σαν βόμβα», καθώς δεν είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, όμως, κοινοποιήθηκαν με άκρα μυστικότητα και ταχύτητα και έκλεισαν την πολυπόθητη επιστροφή. Μία μεταγραφή που μοιάζει με… όνειρο.
Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ όμως, θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι η μεταγραφή είναι γεγονός. Με ανάρτησή στα σόσια μίντια έγραψε: «Καλημέρα, όχι δεν ήταν όνειρο!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει καμία πρόθεση να μείνει στη Γιουβέντους, δήλωνε χθες ο προπονητής του συλλόγου, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εν μέσω εικασιών των μέσων ενημέρωσης ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Τα εκτεταμένα δημοσιεύματα στον ιταλικό και τον αγγλικό τύπο αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε τη μεταγραφή του Πορτογάλου στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι

Ο Αλέγκρι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του στην Serie A εντός έδρας με την Έμπολι, ότι ο 36χρονος Ρονάλντο τον ενημέρωσε χθες για την επιθυμία του να φύγει από το Τορίνο.

«ο Κριστιάνο μου είπε ότι δεν σκοπεύει πλέον να παίξει στη Γιουβέντους», είπε ο Αλέγκρι.
«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα κληθεί αύριο. Δεν προπονήθηκε χθες. Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του σήμερα το πρωί. Δεν εκπλήσσομαι με τίποτα, στο ποδόσφαιρο υπάρχει η αγορά και υπάρχουν οι ανάγκες των ατόμων. Έκανε την επιλογή του. Η ζωή συνεχίζεται.  Είναι ένας από τους νόμους της ζωής. Αλλά η Γιουβέντους θα είναι πάντα εδώ. Ο Κριστιάνο έκανε πολλά για αυτόν τον σύλλογο, είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, του εύχομαι καλή τύχη στον κόσμο όπου κι αν αγωνιστεί. Για τη σεζόν που τον προπόνησα ήταν το παράδειγμα για τα παιδιά, έτσι πρέπει μόνο να τον ευχαριστήσουμε γι αυτό που έκανε για τη Γιουβέντους ».

Ο Ρονάλντο, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους το 2018 έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ θα αφήσει τον ιταλικό σύλλογο με 101 γκολ, δύο τίτλους πρωταθλήματος και ένα τρόπαιο Coppa Italia.

Ημέρα εξελίξεων για Μπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης

Ημέρα Κιλιάν Μπαπέ η σημερινή, σύμφωνα με τα κορυφαία ΜΜΕ σε Ισπανία και Γαλλία.

Η Παρί ΣΖ, σύμφωνα με την As, δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση 170 εκατομμυρίων ευρώ συν 10 εκατ. ευρώ μόνους, που έκανε χθες η Ρεάλ Μαδρίτης, «προσπαθώντας την αλλαγή της κατεύθυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Μάντσεστερ για την Σίτι στο Παρίσι», ο Μπάπε φαίνεται να έχει βρει ήδη σπίτι στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ και η Marca υποστηρίζει ότι οι Μαδριλένοι προετοιμάζουν την παρουσίασή του, για 9, 10 ή 11 Σεπτεμβρίου, μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από την Παρί ΣΖ στην τελική της πρόταση για τον Μπαπέ (170+10). Αυτό επιβεβαιώθηκε από μια κορυφαία πηγή του συλλόγου, το πρωί της Παρασκευής», αναφέρει η ιστοσελίδα της AS.
«Δίνουν σιωπή για απάντηση, αλλά είναι πιθανό ότι όλα θα ξετυλιχτούν σύντομα».
Η εκτίμηση είναι ότι η Παρί ΣΖ έχει στρατηγική, η οποία είναι να μην απαντήσει στην πρόταση μέχρι να έχει τον αντικαταστάτη το Μπαπέ.

Ο Μπαπέ φέρεται να έχει βρει  σπίτι στη Μαδρίτη, πολύ κοντά σε εκείνο που έμενε ο Σέρχιο Ράμος πριν πάει στην Παρί ΣΖ.

Η παρουσίασή του δεν γίνει -εκτός απροόπτου στο Bernabéu, λόγω των έργων. Αν και δεν αποκλείεται, είναι περίπλοκο. Μάλιστα στις 8 Σεπτεμβρίου τοποθετούν το χορτάρι στο γήπεδο για τη μονομαχία με τη Θέλτα, οπότε φαίνεται δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε πράξη στο χορτάρι πριν από τον αγώνα.

Η άλλη επιλογή είναι το Βαλντεμπέμπας, κοντά στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, σε έναν ανοιχτό χώρο, όπως αναφέρει η Marca.