Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν μαθητή έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου – Στα χέρια της αστυνομίας 19χρονος

Αιματηρό περιστατικό, με θύμα 18χρονο μαθητή, σημειώθηκε στις 11 το πρωί, έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο 18χρονος φαίνεται να ενεπλάκη σε καβγά με ομάδα εξωσχολικών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια του καβγά «βγήκε» μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο μαθητής να υποστεί ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες, με την υγεία του να μην διατρέχει κίνδυνο.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, 15:11

Οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς -μέχρι στιγμής- να υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγές.

Στα χέρια της αστυνομίας 19χρονος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος που φέρεται να ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο με τον τραυματισμό μαθητή, έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για εξωσχολικό άτομο. Προσήχθη και μετά την εξέτασή του από αστυνομικούς αποφασίστηκε η κράτησή του. Στο ίδιο περιστατικό φαίνεται πως ενεπλάκησαν δύο ακόμη νεαροί εξωσχολικοί.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ύστερα από διαπληκτισμό, το 18χρονο θύμα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή ιατρικής φροντίδας.