Με Αραούχο η ΑΕΚ, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι εδώ! Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ, ο Αργεντινός έκρινε το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Χάρη στο εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε στο 8ο λεπτό, χάρισε τη νίκη 1-0 στην ομάδα του στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον επτά βαθμούς μπροστά από τους «πράσινους» και έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση.

Το εντυπωσιακό γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 8ο λεπτό του αποψινού (9/2) αθηναϊκού ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (1-0) ήταν αρκετό για να κρίνει τον νικητή κι αποδείχθηκε «χρυσάφι» για την «Ένωση», καθώς της χάρισε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι μετά από 13 αποτυχημένες απόπειρες.

Παράλληλα, ο Αργεντινός φορ δεν επέτρεψε στον Σωκράτη Διούδη να συνεχίσει το σερί απαραβίαστης εστίας στους αγώνες της Super League, που άρχισε να «χτίζει» από την 5η Ιανουαρίου και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όταν δέχθηκε τέρμα από τον Γιουζέφ Ελ Αραμπί στο 74’.

Στο ΟΑΚΑ Φαν’τ Σιπ και Άντερσον

Στα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου είχε για ακόμη ένα ντέρμπι πολλούς σκάουτ ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά και… Ομοσπονδιακούς προπονητές, προκειμένου να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, εν όψει των επόμενων κλήσεών τους τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, στα επίσημα βρέθηκε ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Τζον Φαν’τ Σιπ μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να παρακολουθήσουν ιδίοις όμασι τους Έλληνες ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» και των «πράσινων», καθώς σκοπεύουν να «φρεσκάρουν» αρκετά το «αίμα» της «γαλανόλευκης» στις επόμενες κλήσεις τους.