Μόνο με αλυσίδες για Χ/Κ σε Σέλι – Βόρα

Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ορεινά τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα στο Νομό Ημαθίας με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Νάουσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από το το 9 χλμ – μέχρι το 26ο χλμ και στην επαρχιακή οδό Νάουσας/Τρία Πέντε Πηγάδια από το 10ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο.

Στο Νομό Πέλλας οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς Άρνισσας/Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρρας και Κερασιάς/Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, παραμένει σε ισχύ από τις 22 Νοεμβρίου η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο 31ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Ιερισσού στο Πλατανόρεμα λόγω καθίζησης οδοστρώματος.
Στο Νομό Χαλκιδικής διακοπή κυκλοφορίας είναι επίσης σε ισχύ στον οικισμό Γαλήνη, στην Καλλικράτεια λόγω καθίζησης της χωμάτινης οδού, από το 8,1ο χλμ έως το 11,7ο χλμ της επαρχιακής οδού Βαρβάρας – Ολυμπιάδας λόγω πτώσης πετρωμάτων και στο 1ο χλμ Ορμύλιας – Βραστάμων λόγω υπερχείλισης του ρέματος και στο 1ο χλμ δημοτικής οδού που συνδέει την επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σιθωνίας με το δημοτικό διαμέρισμα Ολύνθου λόγω υπερχείλισης ρέματος από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Στο Νομό Ημαθίας διακοπή της κυκλοφορίας είναι σε ισχύ στην επαρχιακή οδό Κορυφής – Λιανοβεργίου, από την έξοδο του οικισμού Λιανοβεργίου έως την είσοδο του οικισμού Κορυφής, λόγω καθίζησης οδοστρώματος και στα τμήματα Βέροιας – Λαζοχωρίου και Βέροιας – Ταγαροχωρίου λόγω ανόδου των υδάτων του Τριποτάμου.