Νίκη με 1-0 ο ΠΑΟΚ τη Λάρισα, ισόπαλοι 1-1 ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ

Νίκη που τον ξαναφέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επί της Λάρισας με 1-0 στο γήπεδο Τούμπας και με «χρυσό» σκόρερ τον Σφιντέρσκι στο 16′. Χωρίς να είναι εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, προτίμησε την ουσία και το θετικό αποτέλεσμα που το διεκδίκησε ως το τέλος. Η Θεσσαλική ομάδα με δυνατά μαρκαρίσματα και παιχνίδι αντεπιθέσεων επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους ξεκινώντας πολύ καλά και απόλυτα επιθετικά…

«Παλικάρι» ο Άρης στο ΟΑΚΑ, πήρε ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΚ, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περισσότερα από 40 λεπτά. Η ομάδα του Ένινγκ προηγήθηκε με τον Λάρσον στο 64΄, ενώ ισοφάρισε στο 81΄ με πέναλτι ο Μάνταλος για την Ένωση που παραμένει στο -9 από την κορυφή μετά την 11η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, «σταμάτησε» δύο φορές από εντυπωσιακές αποκρούσεις του Μπάρκα στο α΄ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική της Super League. Το 0-0 άφησε σίγουρα ικανοποιημένους τους γηπεδούχους στην προσπάθεια που κάνουν για να σωθούν. Οι παίκτες του Χάβου είχαν δοκάρι στο 52′ με τον Λουσέρο.