Νίκη με 2-0 ο Άρης τον Παναθηναϊκό μετά από 2 χρόνια και 7 αγώνες – Πέρασε από τα Γιάννενα η ΑΕΚ

Στην πρώτη του εκτός έδρας ήττα στη σεζόν υποχρέωσε ο Άρης τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, καθώς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα του Άκη Μάντζιου επιβλήθηκε με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Λορέν Μορόν (43’) και Τζόναθαν Μενέντες (72’) ήταν οι σκόρερ για τους «κίτρινους» που εδραιώθηκαν στην εξάδα. Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφενός είδε τη διαφορά από τους διώκτες να μειώνεται στον πόντο, αφετέρου θα πάει με πεσμένη ψυχολογία στο κρίσιμο ματς με τη Βιγιαρεάλ για τους ομίλους του UEFA Europa League.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι, κερδίζοντας αρκετά στημένα – κόρνερ και φάουλ – γύρω από την περιοχή του Άρη. «Καθαρή» φάση, πάντως, δε δημιούργησαν.

Τουλάχιστον μέχρι το 21ο λεπτό, όταν Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Φώτης Ιωαννίδης συνδυάστηκαν ωραία, αλλά το σουτ του – πιεζόμενου από τον Μόουζες Οντουμπάτζο – Έλληνα φορ βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουλιάν Κουέστα.

Οι Θεσσαλονικείς ισορρόπησαν και πλησίασαν στο γκολ στο 28’, όταν ο Μιχάλης Παναγίδης έκλεψε την μπάλα από τον Γιάννη Κώτσιρα, αλλά ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έδιωξε με το πόδι το σουτ του 19χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Κουέστα είπε «όχι» σε προσπάθειες των Ιωαννίδη (32’) και Μπερνάρ (38’), σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με γκολ για τον Άρη. Ο Μπρινιόλι έκανε μοιραίο λάθος, ο Μορόν έβαλε την κόντρα κι έκλεψε την μπάλα, σημειώνοντας σε κενή εστία το 1-0. Γκολ που κράτησε… παγωμένους τους φιλοξενούμενους και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Μία κεφαλιά του Τιν Γέντβαϊ (53’) και ένα σουτ του Άνταμ Τσέριν (60’) δεν ήταν ικανά να απειλήσουν την εστία του Κουέστα, με τον Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε αλλαγές και τον Παναθηναϊκό να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Μόνο μέτρα, όμως… Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ άργησε ένα κλικ πριν τον προλάβει ο Μπρινιόλι στο 69’, με τους «κίτρινους» να γίνονται απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

Το… καμπανάκι δεν το άκουσαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» και ειδικά ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Τρία λεπτά αργότερα ο Σέρβος μέσος έκανε λάθος, ο Μπρινιόλι απέκρουσε αρχικά το σουτ του Μορόν, όμως στην επαναφορά ο νεοεισελθών Μενέντες δεν είχε δύσκολο έργο για το 2-0.

Γκολ που, ουσιαστικά, σηματοδότησε το τέλος του αγώνα, αφού Ιωαννίδης (86’), Γέντβαϊ (89’) και Γιώργος Βαγιαννίδης (90’+5’) δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κουέστα, όπως και ο Μορόν (90’) τον Μπρινιόλι στην απέναντι εστία.

Ο Άρης έφτασε στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό έπειτα από δύο και πλέον χρόνια (3/9/2021) και επτά αγώνες, καταφέρνοντας να σταθεροποιηθεί στην πέμπτη θέση. Οι «πράσινοι» είδαν το εκτός έδρας 6/6 τους να χάνεται, Ολυμπιακό και ΑΕΚ να πλησιάζουν στον πόντο και τον ΠΑΟΚ στους δύο, ενώ θα χρειαστούν και ένεση ψυχολογίας μιας και ακολουθεί το ταξίδι στο «Μαδριγάλ» (Πέμπτη 30/11, 22:00) που θα κρίνει πολλά στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Διαιτητής: Γκουστάβο Κορέια (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Παναγίδης, Μπράμπετς, Μενέντες – Αράο.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Εμβοντό (70’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (90’+4’ Πάρντο), Σουλεϊμάνοφ (90’+4’ Κάρλσον), Παναγίδης (63’ Μενέντες), Μορόν (90’+4’ Ζαμόρα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (74’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Γέντβαϊ (90’+2’ Πέρεθ), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι (74’ Σπόραρ), Βέρμπιτς (61’ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης.

Πέρασε από τους «Ζωσιμάδες» η ΑΕΚ

Τέσσερα 24ωρα πριν την καθοριστική αναμέτρηση με τη Μπράιτον (30/11) στην OPAP Arena, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό της μέλλον, η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της στους «Ζωσιμάδες», όπου επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Η Ένωση με το γκολ του Στίβεν Τσούμπερ στο 7΄ πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη της μετά τη «γκέλα» στην Καισαριανή (1-1 με την Κηφισιά), 5η στην τελευταία εξάδα αγώνων (αήττητη με 5-1-0) και πάει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι με τους Άγγλους, όπου θα επιδιώξει να κάνει το 2Χ2 μετά το μεγάλο «διπλό» στο «Άμεξ» στον πρώτο γύρο.

Για 11ο ματς έμειναν χωρίς «τρίποντο» οι Ηπειρώτες, που μετά το 3-0 της πρεμιέρας επί της Κηφισιάς μετρούν 7 ήττες και 4 ισοπαλίες, μένοντας στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα (12η θέση).

Η ΑΕΚ μπήκε «με το πόδι στο γκάζι» και ήδη στα πρώτα 4 λεπτά είχε δύο τελικές, με καλύτερη στιγμή αυτή του 4ου λεπτού, όταν το σουτ του Ελίασον μέσα από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον Κλέιμαν.

Στο 5΄ ο Ροσέρο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά στη μικρή περιοχή, εκεί βρέθηκε ο Μπάλαν, αλλά ο Βίντα «διάβασε» τη φάση και σταμάτησε το Ρουμάνο επιθετικό. Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της με ένα πανέμορφο γκολ στο 7΄. Ύστερα από άψογη εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Ελίασον και Πινέδα, ο Μεξικανός τροφοδότησε τον Τσούμπερ, ο οποίος με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ (1-0).

Το παιχνίδι είχε πάρει… τρελό ρυθμό και στο 10΄ ο ΠΑΣ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση. Οι Γιαννιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ροσέρο να κόβεται από τον Κάλενς προσωρινά, η μπάλα έφτασε στον Μπάλα το σουτ του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε σωτήρια ο Στάνκοβιτς. Η μπάλα, όμως, στρώθηκε στον Παμλίδη, ο οποίος προ κενής εστίας… κατάφερε να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 16΄ το σουτ του Πινέδα απέκρουσε ο Κλέιμαν, ενώ στο 28΄ ο Τζίμας επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Στάνκοβιτς, ωστόσο, ο τελευταίος ήλεγχε την πορεία της μπάλας και τον σταμάτησε.

Ανάλογη ευκαιρία με αυτή του Παμλίδη έχασε στο 29΄ ο Τσούμπερ. Ο Ελβετός μετά από σέντρα του Γκατσίνοβιτς έπιασε την κεφαλιά, ο Κλέιμαν απέκρουσε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να επιστρέφει στον Τσούμπερ, ο οποίος αστόχησε σχεδόν σε άδειο τέρμα.

Στο 36΄ η Ένωση έφτασε ξανά πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Κλέιμαν αρχικά απέκρουσε το σουτ του Μάνταλου και στο «ριμπάουντ» ο Γκατσίνοβιτς αστόχησε με το γκολκίπερ του ΠΑΣ εξουδετερωμένο.

Παρότι το δεύτερο μέρος δεν είχε τις μεγάλες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ εξακολουθούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΣ, που δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός για την εστία του Γκατσίνοβιτς.

Ένα σουτ του Ελίασον στο 47΄ έφυγε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Λεό στο 71΄. Ο Αλμέιδα στο 75΄ έκανε τέσσερις αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, που συνέχιζε να ψάχνει το γκολ στην αντεπίθεση, για να «κλειδώσει» τη νίκη της, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Κίτρινες: Ριένστρα, Εραμούσπε, Παντελάκης – Κάλενς

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στάικος): Κλέιμαν, Πανάγου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος (90΄+4 Μπακαδήμας), Ριένστρα, Τζίμας (67΄ Ζαν Μπαπτίστ Λεό), Παμλίδης, Ροσέρο (85΄ Κόντε), Μπάλαν (67΄ Γκάρο)

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς (83΄ Μήτογλου), Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Πινέδα (75΄ Γαλανόπουλος), Ελίασον(75΄ Αμραμπάτ), Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος (75΄ Πισάρο), Τσούμπερ (75΄ Πόνσε)

Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, Λαμία και Ατρόμητος

Στο πιο συναρπαστικό ίσως ματς του τρέχοντος πρωταθλήματος, με έξι γκολ, χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες, Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 8΄ με 2-0 (Ασεβέδο, Έντερ Γκονζάλες), οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 22΄ (Μαρτίνεθ, Σλίβκα), ενώ ενδιάμεσα η αθηναϊκή ομάδα είχε την ευκαιρία για το 3-1, αλλά ο Κόσελεφ απέκρουσε το πέναλτι του Βαλένσια στο 18΄. Η Λαμία έφερε τα πάνω κάτω στο 55΄ με τον Σίντκλεϊ, αλλά 10 λεπτά μετά ο Βέργος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ατρόμητος έμεινε αήττητος για 4ο σερί ματς (2-2-0) από τότε που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας ο Ίλιτς (25/10), ενώ αυτή του Λεωνίδα Βόκολου για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη (2 ήττες και μία ισοπαλία).

Με γκολ… από τ΄ αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος». Με αρκετή δόση τύχης, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, όταν μετά από το σουτ του Ασεμέδο η μπάλα βρήκε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κόσελεφ για το 1-0.

Η εκπληκτική εκκίνηση της ομάδας του Ίλιτς στο ματς είχε και συνέχεια, καθώς στο 8΄ ήρθε το 2-0! Ο Βέργος τροφοδότησε τον Βαλένσια, ο τελευταίος «γέμισε» από πλάγια στην περιοχή και ο Έντερ με γυριστή κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Μολδαβό γκολκίπερ της Λαμίας.

Δεν το έβαλαν κάτω οι γηπεδούχοι και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, στο 13΄. Μετά το σουτ του Καρλίτος και την προσωρινή απόκρουση του Τσιντώτα, ο Μαρτίνεθ «πήρε το ριμπάουντ» στην περιοχή και με αριστερό βολέ μείωσε σε 1-2.

Το παιχνίδι έγινε «ροντέο» από την αρχή και στο 18΄ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσακμάκη από τον Τζανδάρη. Αφού η παράβαση επιβεβαιώθηκε και από το VAR ο Βαλένσια ανέλαβε την εκτέλεση στο 20΄, ωστόσο, ο Κόσελεφ έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία του κι έδιωξε σε κόρνερ, μη επιτρέποντας στους Περιστεριώτες να πανηγυρίσουν για τρίτη φορά.

Το 3-1 δεν έγινε, οι Φθιώτες απέκτησαν ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία και στο 22΄ «επέστρεψαν»… για τα καλά. Και πάλι από ενέργεια του Καρλίτος (αυτή την φορά έβγαλε ωραία σέντρα) ο Τσιλούλης στο πρώτο δοκάρι σούταρε στα σώματα, η μπάλα στρώθηκε στο Σλίβκα κι ο Λιθουανός μέσος έχοντας «πιάτο» την εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να «γράψει» το 2-2!

Λίγο έλλειψε, μάλιστα, το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου να κάνει μία επική ανατροπή πριν κλείσει το ημίχρονο, αλλά μετά την κεφαλιά του Τζανετόπουλου στο 28΄ η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσιντώτα.

Με τον Ατρόμητο ν΄ απειλεί ξανά ξεκίνησε το β΄ μέρος. Ο Ασεβέδο στο 49΄ δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε μέσα από την περιοχή με αποτέλεσμα το σουτ που έπιασε να φύγει άουτ.

Νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 53΄, με τον Ρομπάιγ να δίνει στον Έντερ, το σουτ του οποίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοσέλεφ. Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά των γηπεδούχων να χάσουν τεράστια ευκαιρία με τον Καρλίτος να τροφοδοτεί τον Μαρτίνεθ κι ο τελευταίος πλάσαρε για να μπλοκάρει ο Τσιντώτας.

Τελικά το γκολ ήρθε για τη Λαμία στο 55΄. Και πάλι από ενέργεια του Καρλίτος, ο οποίος έδωσε στον Σιμόν, ο Κροάτης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σίντκλεϊ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (3-2).

Τα χαμόγελα, πάντως, δεν κράτησαν πολύ για τους Φθιώτες, καθώς στο 62΄ ο Βέργος ανατράπηκε από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι και ο διαιτητής Βεργέτης αφού εξέτασε την φάση στο μόνιτορ διαπίστωσε ότι υπήρξε παράβαση.

Ο παίκτης του Ατρόμητου που κέρδισε το πέναλτι (Βέργος) το εκτέλεσε κι έφερε το παιχνίδια στα ίσια στο 65΄ (3-3). Στο 75΄ ο Τσιντώτας έκανε μεγάλη επέμβαση στο δυνατό σουτ του Καρλίτος από πλάγια θέση στην περιοχή, στην τελευταία σπουδαία φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Κίτρινες: Σιμόν, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Καρλίτος – Καμαρά, Ασεβέδο, Βαλένσια

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κόσελεφ, Φερέιρα Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (71΄ Τόσιτς), Σλίβκα (85΄ Ακούνια), Καρλίτος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Γκονζάλες (83΄ Ερλινγκμαρκ), Κούντε, Καμαρά (90΄+5 Κουέν), Βέργος (67΄ Αντζιέλσκι), Φριντγιόνσον (46΄ Ρομπάιγ), Βαλένσια

Με ηγέτη τον Μάντζη, ο Αστέρας «καθάρισε» την Κηφισιά

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν άκρως αποτελεσματικός, είχε σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Μάντζη (γκολ, ασίστ) και η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφυγε μ΄ ένα σπουδαίο «διπλό» από την Καισαριανή, επικρατώντας με το εμφατικό 3-1 της Κηφισιάς, η οποία συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς νίκη!

Στην πρώτη συνάντηση στα χρονικά των δύο ομάδων, οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μάντζη στο 13΄ και από δική του ασίστ στο 34΄ ο Κρεσπί «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 73΄ ο Τζουκάνοβιτς έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88΄ με τον Μπιφουμά.

Η πελοποννησιακή ομάδα πιστοποίησε ότι εκτός έδρας εφέτος τα πάει πολύ καλύτερα, καθώς από τις 4 συνολικά νίκες που έχει μετά από 12 αγωνιστικές οι 3 είναι μακριά από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Στα τέσσερα, δε, τελευταία ματς εκτός διατηρεί το αήττητο με 3 νίκες και μία ισοπαλία.

Η Κηφισιά απείλησε στο 6΄ με τον Πρίτσα να επιχειρεί το πλασέ εκτός περιοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε. Στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκος στο 13΄, ο Μάντζης σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄ όλους και με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες (1-0). Ακολούθησε ένα σουτ του Βαφέα στο 19΄ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαδόπουλο, αμέσως μετά το βολέ του Κρεσπί βρήκε στα σώματα αμυντικών της Κηφισιάς, ενώ στο 21΄ η σέντρα-σουτ του Ρούμπεν Γκαρσία από το σημαιάκι του κόρνερ ανάγκασε τον Αναγνωστόπουλο σε δύσκολή απόκρουση.

Καλή στιγμή είχε η Κηφισιά στο 24΄, όταν ο Αντερέγκεν πρόλαβε τον Γκαρσία, πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν είχε καλή ισορροπία και η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου απείλησε ξανά στο 29΄, με τον Οζέγκοβιτς να μη σημαδεύει σωστά με κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα, ήταν σαδώς πιο αποτελεσματικοί και στο 34΄ έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο». Ο Μάντζης αυτή την φορά ήταν ο δημιουργός, αφού γύρισε ωραία το σώμα του έδωσε έτοιμο γκολ στον Κρεσπί και ο Ισπανός επιθετικός με πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς η κεφαλιά του Μποτία βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και πάλι η Κηφισιά βρέθηκε πολύ κοντά στη μείωση του σκορ, με τον Βαφέα να μν μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Μη έχοντας άλλες επιλογές η ομάδα του Αναστασίου τα έπαιξε όλα για όλα στο β΄ μέρος. Απείλησε στο 48΄ με το πλασέ του Οζέγκοβιτς από το ύψος του πέναλτι να φεύγει άουτ κι ένα λεπτό μετά το σουτ του Ιπαλίμπο δε βρήκε στόχο. Άστοχο ήταν και το νέο σουτ του Οζέγκοβιτς εκτός περιοχής στο 54΄.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο 73΄, με τους Αρκάδες να κάνουν το 3-0 και να δίνουν διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. «Δράστης» αυτή την φορά ήταν ο Τζουκάνοβιτς, ο οποίος με πλασέ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκος, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 88΄. Ο Σάντος τροφοδότησε τον Μπιφουμά κι ο τελευταίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
Κίτρινες: Μποτία, Ίλιεφ – Ρούμπεν Γκαρσία, Κρεσπί

Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (84΄ Παρράς), Λάντρ, Μποτία (71΄ Ίλιεφ), Μασούρας, Βαφέας, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Πρίτσας (84΄ Μπιφουμά), Αντερέγκεν (71΄ Ματέους Σάντος), Τετέι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (88΄ Άλβαρες), Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γκος (78΄ Σουρλής), Καλτσάς (Σίτο), Μουνάφο (87΄ Ντιαρά), Κρεσπί (78΄ Ζουγκλής), Μάντζης