Νεκροί 3 άνδρες σε φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη – Έψαχναν για θησαυρό

Νεκροί είναι οι τρεις άνδρες που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, λίγο πριν από τις 05:30, από φρεάτιο βάθους περίπου οκτώ μέτρων στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης. Στη συνέχεια, διακομίστηκαν στο “Θριάσιο” νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Σημειώνεται ότι μέσα στο φρεάτιο βρέθηκε μια γεννήτρια. Οι άνδρες ήταν συνολικά έξι, ηλικίας άνω των 50 ετών. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται από τις αρχές, είναι ότι έψαχναν για χρυσό και έχασαν τις αισθήσεις τους από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από τη γεννήτρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν έξω από το φρεάτιο και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ειδοποίησαν τις Αρχές.

Για την ανάσυρση των τριών ανδρών επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι στα μέσα Μαΐου, τέσσερις άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι τέσσερις άνδρες έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις από τη γεννήτρια που είχαν ή στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.