Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε

Εντός των επόμενων ωρών ολοκληρώνεται και ανακοινώνεται επίσημα η μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ στην τουρκική Φενέρμπαχτσε. Ο ΠΑΟΚ παραχωρεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή του, καθώς ήταν επιθυμία και του τελευταίου να αλλάξει παραστάσεις και να βελτιώσει σημαντικά την καριέρα του.

Αυτός ήταν και ο ουσιαστικός λόγος της αποδοχής της πρότασης της τουρκικής ομάδας από τον ΠΑΟΚ.
Η Διοίκηση του τελευταίου θα κινηθεί εντός της ημέρας για την αντικατάσταση του Δημήτρη Πέλκα και αναζητά λύσεις από ονόματα, τα οποία έχουν προταθεί και τα οποία εξετάζονται ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση ενός τουλάχιστον από αυτά μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί, ο Δημήτρης Πέλκας προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε.

Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, είναι πρόθυμος να αποδεχθεί την πρόταση της τουρκικής ομάδας, που θα του αποφέρει 1,4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα λάβει ποσο 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Από την Τουρκία, επιβεβαιώνεται η είδηση πως ο Πέλκας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και πως όταν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα μετακινηθεί από την τουρκική πόλη στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα.