Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς απόψε για το γ’ προκριματικό του Champions League

Αρκετά ενισχυμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς με την Νέφτσι Μπακού, θα παραταχθεί απόψε Τρίτη 3-8-2021 το βράδυ ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λουντογκόρετς, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League στο Καραϊσκάκη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την τηλεόραση του MEGA (ΏΡΑ 22:00).

Δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα ματς με τους Αζέρους, οι Γιαν Εμβιλά και Παπασταθόπουλος, αλλά και οι Καμαρά, Ανδρούτσος, Ρεάμπτσιουκ, οι οποίοι δε συμμετείχαν στη ρεβάνς του Β΄ προκριματικού, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας.

Σε σχέση με τους παίκτες που έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού έμειναν εκτός ο τραυματίας, Μπουχαλάκης, αλλά και ο Τικίνιο, ο οποίος εκτός από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει είναι και τιμωρημένος.

Επίσης, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Ονιεκουρού, παρά το γεγονός ότι δηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη λίστα της UEFA. Ο Νιγηριανός θα προετοιμαστεί για να προλάβει τη ρεβάνς επί βουλγαρικού εδάφους την επόμενη εβδομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους παρακάτω 23 ποδοσφαιριστές: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.