ΗΠΑ: 3 νεκροί μετά από πυροβολισμούς στο Οχάιο

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στο Ουέστ Τζέφερσον, ένα προάστιο της πρωτεύουσας και μεγαλύτερης πόλης του Οχάιο Κολόμπους, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν έδρα το Κολόμπους μετέδωσαν ότι τουλάχιστον 3 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από πυρά σε κτήριο, ενώ κι άλλοι νεκροί βρίσκονται έξω από το ίδιο κτήριο, αν και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

Και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί, οι WSYX και WCMH, επικαλέστηκαν τον αρχηγό της αστυνομίας του Ουέστ Τζέφερσον Κρις Φλόιντ ως πηγή των πληροφοριών τους. Ωστόσο το Reuters δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Φλόιντ και άλλη πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν είχε πληροφορίες για το περιστατικό.

Ο Φλόιντ πρόσθεσε ότι το επεισόδιο με τα πυρά σημειώθηκε σε ένα αδιέξοδο, γεγονός το οποίο τον οδηγεί να πιστέψει ότι τα θύματα αποτελούσαν στόχο, μετέδωσε το WSYX.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν επρόκειτο για κάποια ληστεία ή άλλου τύπου περιστατικό.

Την ίδια ώρα το WCMH μετέδωσε ότι σκηνή του εγκλήματος αποτέλεσε ένα σπίτι στο Ουέστ Τζέφερσον, μια πόλη περίπου 4.000 κατοίκων δυτικά της Κολόμπους.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς από περαστικό, ο οποίος τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911, σύμφωνα με το WSYX. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον τόπο του εγκλήματος και έχουν αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό υπόπτου και στοιχείων, πρόσθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Το περιστατικό ερευνάται τόσο από το γραφείο του σερίφη, όσο και από το τοπικό γραφείο του FBI.