Ο Ζαγοράκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Η νέα ημέρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τις σχετικές αρχαιρεσίες, καθώς ο Κωσνταντίνος Νίκας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός αντίπαλος του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγού της εθνικής ομάδας στο έπος του 2004, απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Η σχετική ανακοίνωση του κυρίου Νίκα, έχει ως εξής:

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, μεσώ της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία η επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Απο την πρωτη στιγμη τοσο η ΕΠΣ Βοιωτιας, οσο και εγω προσωπικα ειχαμε εκφρασει τη στηριξη μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρη Ζαγορακη, βλεποντας στο προσωπο του αλλοτε αρχηγου της Εθνικης μας ομαδας τον καταλληλο ανθρωπο για να παρει στα χερια του τις τυχες του Ελληνικου Ποδοσφαιρου.

Ως εκ τουτου, δηλωνω ανοικτα την προθεση μου να τον εμπιστευτω κι εγω με την ψηφο μου, καλωντας ολες τις δυναμεις που επιθυμουν την προοδο της Ομοσπονδιας και του ποδοσφαιρου της χωρας μας να πραξουν το ιδιο.

Με τιμη,
Κωνσταντινος Νικας»