Ο Andy Taylor των Duran Duran, λέει πως ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη, 4ου σταδίου

Ο πρώην κιθαρίστας των Duran Duran, Άντι Τέιλορ (Andy Taylor) μίλησε στο 5 News, για την μάχη που δίνει με τον μεταστατικό καρκίνο του προστάτη. Ολα ξεκίνησαν πριν από τεσσεράμισι χρόνια όταν «έκανα τζόκινγκ και άρχισα να νιώθω ένα αρθριτικό είδος πόνου …στη συνέχεια παρατήρησα στο λαιμό μου κάτι που έμοιαζε με όγκους», είπε.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Τέιλορ δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην τελετή ένταξης των Duran Duran, στο Rock & Roll Hall of Fame. «Χάνεις όλη την τεστοστερόνη σου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν το καταλαβαίνουν», σημείωσε.

Ο Andy Taylor, κιθαρίστας του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος Duran Duran, αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη, 4ου σταδίου, κατά τη διάρκεια της εισαγωγής του συγκροτήματος στο Rock & Roll Hall of Fame.

https://pbs.twimg.com/card_img/1614468081799106561/LhnLYVm2?format=jpg&name=small

«Πριν από μόλις τέσσερα χρόνια διαγνώστηκα με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη σταδίου 4», έγραψε ο Taylor. «Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει το αργό “κάψιμο” αυτής της ασθένειας και, φυσικά, δεν διαφέρουμε».

Η ανακοίνωση έγινε από το συνάδελφο του συγκροτήματος και frontman Simon Le Bon, καθώς ο Taylor δεν μπόρεσε να παραστεί στην τελετή. Ο Λε Μπον διάβασε ένα γράμμα εκ μέρους του Τέιλορ, όπου αποκάλυψε ότι έδινε μάχη με την ασθένεια εδώ και χρόνια.

Έχει την ασθένεια εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν υπάρχει θεραπεία

Ο Taylor, ο οποίος είναι επίσης τραγουδοποιός και παραγωγός, και ήταν μέλος του The Power Station, πρόσθεσε: «Μιλώ λοιπόν από την οπτική ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα, στο συγκρότημα, στους μεγαλύτερους θαυμαστές που μπορεί να έχει ένα γκρουπ. και σε αυτό το εξαιρετικό βραβείο».

Η εισαγωγή του Duran Duran στο Hall of Fame επρόκειτο να χρησιμεύσει ως επανένωση για το γκρουπ, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους Nick Rhodes, John Taylor, Roger Taylor και Simon Le Bon.

Ο Τέιλορ είπε ότι η θεραπεία που λαμβάνει είναι κορυφαία, αλλά πρόσφατα υπέστη μια «αποτυχία» και ενώ η κατάστασή του «δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή του, δεν υπάρχει θεραπεία».

«Παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής ότι, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, επρόκειτο να ξεπεράσω τα όριά μου», ανέφερε η επιστολή. “Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν έχει ή δεν πρέπει να μειώνει τα όσα έχει καταφέρει και συντηρεί αυτό το συγκρότημα (με ή χωρίς εμένα) για 44 χρόνια.”